Bildirim
Soyulmaktan bıktım artık (Eliana Dide) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Muslera bi hırsızı kaçırmış... -
Biz sana buluruz be Muslera! Neler neler var dur sen telefon numaranı ver geliyorum -
%100 yalan haber. -
-
-
Eve hırsız girince Muslera'dan mı ayrılmış -
Biri şuraya Jessica Alba'nın fotoğrafını koysun.Yüzlerine bakın muslera'nın ikizi gibi. -
-
muslera :giden her sevgilinin ardından hep biz olduk el sallayan -
Hatun resmen uruguay kezbanıymış -
Apaçi Musleramız'ın dünya üzerinde tavlayamayacağı hatun yok. Yakışıklı değil ama o sempatiklikle her kızı tavlar. Keşke bizi de yanında gezdirse de faydalansak çevresinden. -
Başlık sakat. -
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
adam gibi bir eve taşınsınlar güvenlikli filan gidiyorlar uyuz uyuz villalarda oturuyorlar sonra niye hırsız girdi girer tabi burası türkiye
Alkent güvenlikli yalnız, yanılmıyorsam sitenin tek girişi var ve o girişte de güvenlik duruyor. Büyükçekmece Gölü'ne doğru ikinci bir kapı var ama orası kullanılmıyordu 10 sene kadar önce. Güvenlikli sitede bu olay oluyorsa büyük ihtimal evde çalışan ya da sitede çalışan görevlilerdir. Çünkü misafir olarak gelirsen girişte nereye geldin diye sorup, geldiğin yeri telefonla arayıp onay istiyorlar.
Bu kadar konuştum da haber yalan yani.
-
-
-
Muslera sana adriana limayi aliriz biz. Sen rahat ol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
Muslera sana adriana limayi aliriz biz. Sen rahat ol.
@Jackson Teller söz konusu videoyu daha önce izlemişim,bu kadındaki güzellik ama..
en son böyle denilen adama sonra küfür etti tribünler -
-
quote:
Orijinalden alıntı: GsUltras34
quote:
Orijinalden alıntı: Just_Playboy
quote:
Orijinalden alıntı: Hell's Angel's
Yanlız beyler yolanthe falan yalan yani...
Sen Yolanthe'nin kısa metraj filmini izledinmi?
pm den link lütfen
Yaz Youtube çıkıyor zaten mobilım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X