Şimdi Ara

## Soyulmak istemeyenler İçeri !!! ... ## Yeni Lisans... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
6.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımız Program vermiyor crack vermiyor sizi hecklemeye soymaya çalışmıyor
    Tam aksine yardımcı olmaya çalışıyor, başına gelen olayları anlatıyor üstüne tavsiye ve önerilerini sunuyor
    Ama bazı kas kafalılar anlamak istemiyor birde çok bilmiş gibi artislik yapıyorlar.
    Muhalefet olmayı ne kadar çok seviyorsunuz , kendi reklamınızı yapmayı bırakın artık olayın özüne bakın.

_FaTaL1TY_ kardeşim sen doğru olanı yapıyorsun 1-2 tane kendini bilmezleri sallama boşver, onlar reklam amaçlı her forumda 1-2 tane var, idare edin polemiğe girmeyin kendilerini bişey sanıyorlar sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

@1 HiT u DowN

Evet,Benim ve Mahalledeki 3 Arkadaşımında Aynı Dosyasındaydı.

Herkesin Çarları Soyuldu Ben O Saatlerde Oyunda Oluyodum Bişi Olmuyodu.
    Baktım Dc Verir Falan Soyulucaz Bizde.Başka Şehirdeki Arkadaşım Şifremi Değiştiriyodu Ben Oyundayken.

@qcakiq14

Çok Kere Dedim Bir Daha Söylüyorum.Formatla Geçmiyor.

Peki bu program keyloger görevi mi yapıyor?Yani klavyeden bastığın bir harf o adamda görünüyor?
    Edit:Olumsuz yorum yapanlar, adam size yardım etmeye çalışıyor, indirip bi taratın ne zararınız olur?Yada indirmeyin ama arkadaşı yalancılıkla suçlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 8 Ağustos 2008; 13:52:22 >
  • @sın2018

Anlayana Güzel ;)
  • @1 HiT u DowN

Öncelikle Saol.
    Evet Tamamen Keyloger.Türü Truva Atı.
    Sisteme Yararlı Program Olarak Giriyor ve Anti Virüs Programları Bu Durumdan Etkilenip Silmiyor.
    Sisteme Giren Virüs İlerleyen Zamanlarda Bilgisayardaki Bilgileri Başkasına Gönderiyor Senin Haberin Bile Olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

@1 HiT u DowN

Öncelikle Saol.
    Evet Tamamen Keyloger.Türü Truva Atı.
    Sisteme Yararlı Program Olarak Giriyor ve Anti Virüs Programları Bu Durumdan Etkilenip Silmiyor.
    Sisteme Giren Virüs İlerleyen Zamanlarda Bilgisayardaki Bilgileri Başkasına Gönderiyor Senin Haberin Bile Olmuyor.

Peki bazı ekran klavyesinin yardımı dokunurmu?
    Bu arada daha önceki konundan indirmiştim ve birsürü şey bulmuştum, çok işime yaramıştı .
  • @1 HiT u DowN

Ekran Klavyesi Hakkında Bilgim Yok.Fakat Riske Girmektense Silmek Daha Mantıklı Değilmi?
  • valla programı o kadar abartmışsınız ki
    sanki program trojan program değil bi süperkahraman.
    uçuyor atlıyor zıplıyor bütün virüs trojan ne varsa buluyor temizliyor
    hazır eli deymişken keylogerleride haklıyor

çok abartılmış diyorum
  • ya bende deepfreeze var işe yararmı?
  • sağol kardeş suppersin ... ... ... ... .... ....... ... .. ... .. . .. ... ... .
  • hERKESİn mesajını okumadım baştan 5-6 tane

Soyulmalara kaşı belli bi lwl sınırı yada ( biliyorlarsa ) Charda ki para sınırı varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: -KuBiLaY-

hERKESİn mesajını okumadım baştan 5-6 tane

Soyulmalara kaşı belli bi lwl sınırı yada ( biliyorlarsa ) Charda ki para sınırı varmı

Sanmıyorum, adam senin paranı soymadan göremez zaten, soyduktan sonra 1m var boşuna soymuşum özür dilerim diyip çıkmaz herhalde .Youtubeda bi video izlemiştim videoda soyulmuş birsürü charın resimleri vardı kimi 69+ kimi 29 zırhlarını giyiniyor, yani lvl sınırlaması olduğunuda zannetmiyorum
  • ya aslında çok basit önlemler var mesela güvenmiyorsanız başkasına kafede girmeyin bilgisayarınızda herkeslen msn de konuşmayın deep frzee olsun bilgisayarda indirdiginiz dosyaları virüs taramasından geçirin oyunda exchange yapmayın bu çok önemligüvenmediginiz kişilerle
  • ÖNCELİKLE GUZEL İŞ BİLMEYENLER SALLAMASIN ONLİNE GAMES NETİ OLMAYAN FORMAT ATARSA GEÇER FAKAT İSTEDİGİN KADAR SİL FORMAT AT VEYA SİL Bİ İŞE YARAMAZ NETE GİRİNCE GENE BULASMIS OLCAKTİR ONUN İÇİN ARKDAS BİZE ONU ENGELLEMESİ İÇİN BUNU ONERMİŞ
  • SERİAL ALABİLİRMİYİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

ÖNCELİKLE GUZEL İŞ BİLMEYENLER SALLAMASIN ONLİNE GAMES NETİ OLMAYAN FORMAT ATARSA GEÇER FAKAT İSTEDİGİN KADAR SİL FORMAT AT VEYA SİL Bİ İŞE YARAMAZ NETE GİRİNCE GENE BULASMIS OLCAKTİR ONUN İÇİN ARKDAS BİZE ONU ENGELLEMESİ İÇİN BUNU ONERMİŞ

Söylediklerin Tamamen Dogru Ben Söylemeyi Unutmuşum Bunları.İnsanlık Hali İşte. ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

Arkadaşımız Program vermiyor crack vermiyor sizi hecklemeye soymaya çalışmıyor
    Tam aksine yardımcı olmaya çalışıyor, başına gelen olayları anlatıyor üstüne tavsiye ve önerilerini sunuyor
    Ama bazı kas kafalılar anlamak istemiyor birde çok bilmiş gibi artislik yapıyorlar.
    Muhalefet olmayı ne kadar çok seviyorsunuz , kendi reklamınızı yapmayı bırakın artık olayın özüne bakın.

_FaTaL1TY_ kardeşim sen doğru olanı yapıyorsun 1-2 tane kendini bilmezleri sallama boşver, onlar reklam amaçlı her forumda 1-2 tane var, idare edin polemiğe girmeyin kendilerini bişey sanıyorlar sonra.

+12323445

• eyw ;) istemeyen indirmesin çorba yapmasanız olmucak demi reklam yok virus yok sın2018 dedigi gibi
    indirende bi tsk eder
  • Ben Bu Konudan Bi Ders Çıkardım.Eski Bir Söz Dogrulunu Ne Kadar Istaplıyor.

"İyilik Yap Kötülük Bul."
  • İyilik Yap Denize At.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

İyilik Yap Denize At.
    />

herneyse
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.