Şimdi Ara

Söylenti: Yeni Batman Oyunu The Game Awards Etkinliğinde Duyurulacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Babblebabble

    - Oyun fazlasıyla kolaydı
    - Enigmalı yerler gerçekten aşırı sıkıcıydı ve boss olarak enigma?...
    - Tatmin edici bir sonu yoktu
    - Dünya öncekiyle resmen aynı gibi bir şey
    - Ve quick time event'li boss savaşı, özellikle Deathstroke şahsen hayatımda gördüğüm en sıkıcı boss savaşlarından birisiydi.
    - Ve oyunun buglarından bahsetmiyorum bile
    - Shock gloves ve heavy reel oyunu zorluk olarak mario'ya çeviriyor.Kullanmadan da olmuyor.Kısacası = dengesiz.Arkham Knight'ta koskocaman milyar dolarlık ^^ tank batmobile olmasına rağmen böyle dengesiz değildi.

    Oyunu 1-2 saat oynadıktan sonra bile çıktığı zaman aynı ekip tarafından yapılmadığını anlamıştım.

    Tüm suçu WB'ye atıyorum tamamen.Batman'le alakalı değil, WB'nin el attığı her şey genelde ya tekdüze ve sıkıcı oluyor (Mad max ör.).

    Eğer bunu Rocksteady yaparsa, özellikle yeni nesilde salya akıtacak bir Batman oyunu görebiliriz ama iş WB'ye kaldıysa çok da şeetmemek lazım.

    <span style="font-weight: bold;">@Manhunt Three</span>
    Hocam Rocksteady yaparsa AK'den 5 kat daha iyi yapacağına eminim ama WB'ye güveniyorsanız, eğer onlar yaparsa oyunu çok da heyecanlanmayın yani.Adamlar vizyonsuz bir kere.İçinden yüzlerce fikir ve AAA yapım çıkarılabilecek koskocaman Harry Potter'ı alıp Wizards Unite gibi bir çöpü çıkarmayı başarmış adamlar yani.


    Hocam yapma yaa. Deathstroke oyunda TN1Bane'den sonra tek elde tutulur boss savaşıydı. Ben sizin yerinizde olsam Electrocutioner savaşını yazardım. Electrocutioner'da özel hiç bir şey yok çünki. Normal düşmanları nasıl etkisiz hâle getiriyorsanız, ElectroCutioner'ıda aynı şekilde etkisiz hâle getiriyorsunuz. Oyun güzeldi bence.




  • Açıklanacaksa açıklansın artık, yıllardır beklemekten ciğerim soldu. En sevdiğim seriye bu kadar ara vermeleri acı veriyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkham Knight'ı hala kurup oynuyorum ara ara. Ne oyun yapmışlar be ! Görselleri ve atmosferi hala taş çıkarıyor en değme oyunlara.

    Ve bu oyunun unreal 3 ile yapılması peki ? Umarım gerekli bütçe ve zaman verilir de yine efsane bir Batman oyunu ile karşılaşırız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çamurdan olsun yine oynarım batman sonuçta abi :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.