Şimdi Ara

Söylenti: Sierra'nın Geri Dönüşü Kickstarter'dan Olabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Güncelleme: Twitter hesabının sahte olma olasılığına karşın bunu bir söylenti olarak görmek daha iyi olacaktır.

80'ler ve 90'larda fırtına gibi esen oyun dünyasının köklü firmalarından Sierra, 90'lı yılların sonlarına doğru kayıplara karışmıştı. Leisure Suit Larry, Crash Bandicoot, Spyro, SWAT ve Half Life gibi önemli oyunlarda ismini gördüğümüz Sierra, geçtiğimiz günlerde bir teaser videosuyla birlikte geri dönüş yapmıştı. Şimdi gelen yeni bir habere göre bu geri dönüş, Kickstarter'la birlikte olacak.

Firmanın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir yazıda "Takip ettiğiniz için teşekkürler. Kickstarter'da görüşürüz." cümleleri yerini aldı. Sierra daha önce Gamescom için bir teaser videosu yayınlamıştı. Kickstarter projesiyle ilgili daha fazla bilgi bu hafta içerisinde gelecektir.

• bu firmayı çok ama çok seviyorum yaptıkları hiçbir oyun kötü olmadı timeshift dahil..
    half life
    swat 4
    f.e.a.r
    wolrd in conflict

5-10 sene önce ne zaman kaliteli bir oyuna başlasam açılırken sierra logosu olurdu.
    dönmelerine sevindim. gamescomda daha fazla bilgi gelecekmiş.

http://www.sierra.com/

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

haydarkarapuar
  • sierranın sitesinde gamescom 2014 yazıyor. valve de yıllar sonra gamescom a katılıyor
    yoksa? hadi be gaben kaç yaşına geldik artık
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.