Şimdi Ara

söyledim gene söylüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • honda civic vti kadar güzel araba yoktur üretilemez üretilirde üretmezler 122 lik yazılımlı jettaları mantar filtre ile hertürlü geçerim sağlıklı amcadan vti alınır

• Malayani konular silsilesinin bir üyesi daha.
  • 4 gün uzaklaştırma tüm ağrılarınızı alacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pembe far ampülü de takarsın ohh sisler yeşil, tam sövmelik. Aynen devam kardeşim vtecleeee
  • olmadığım kadar ciddiyim arkadaşlar yetti bu vw azının payını vericem vtecimin sunrufuna go pro koyucam geçtiğimi gstercem siz dalga geçin

•  söyledim gene söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Yönetici

honda civic vti kadar güzel araba yoktur üretilemez üretilirde üretmezler 122 lik yazılımlı jettaları mantar filtre ile hertürlü geçerim sağlıklı amcadan vti alınır

dilaltını aldınmı dilaltını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

olmadığım kadar ciddiyim arkadaşlar yetti bu vw azının payını vericem vtecimin sunrufuna go pro koyucam geçtiğimi gstercem siz dalga geçin

Vti icin bir tane rover 200 vi yeterli oda tas catlasa 10 -12 milyar typer icinse rover 220 turbo yeterli ikiside 10-15 e alinir vw ile fazla kasma kendini dun almanya plakali bir golf 5 gti nin 4 vitese kadar tekerleri bosa cevirdigi gorunce dedimki gti buysa r nedir

• quote:

olmadığım kadar ciddiyim arkadaşlar yetti bu vw azının payını vericem vtecimin sunrufuna go pro koyucam geçtiğimi gstercem siz dalga geçin

Vti icin bir tane rover 200 vi yeterli oda tas catlasa 10 -12 milyar typer icinse rover 220 turbo yeterli ikiside 10-15 e alinir vw ile fazla kasma kendini dun almanya plakali bir golf 5 gti nin 4 vitese kadar tekerleri bosa cevirdigi gorunce dedimki gti buysa r nedir

• way arkadaş eskiden içen mahalleye dayanırdı şimdi kafayı bulan buraya dayanıp konu açıyor
  • Haci nerden icap etti simdi. Bosver sen millet ne aliyorsa alsin. Boyle konu aciyorsun. Sonra biz pis hondaci oluyoruz iyimi

• Emekli Yönetici kullanıcısına yanıt
    Sırf VW yeterli olmaz bence ..Başlamışken bütün VAG grubu ,seat skoda ,audi gideceksin alayına..Yalnız Bentley, Lamborghini . Porsche dedin mi duracaksın..Bir de Scania Tırlara dikkat etmek gerek..Gazanız mübarek
  • Koruma Kalkanı v5.6.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Haci nerden icap etti simdi. Bosver sen millet ne aliyorsa alsin. Boyle konu aciyorsun. Sonra biz pis hondaci oluyoruz iyimi

aga canıma tak etti bunedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.