Şimdi Ara

Şöyle kolayından 20 şampiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyon havuzu oluşturmak için fazla dikkat istemeyen fakat metada geçerli 20 şampiyon önerebilir misiniz?
    Teşekkürler üstatlar

• Alt koridor destek : Morgana , Soraka
    Alt koridor ADC : Caitlyn , Corki , Tristina

Orta Koridor : Lulu , Katarina , Yasuo , Vladimir , Ahri

Orman : Rengar , Maokai , Vi , Rammus , Amumu

Üst Koridor : Garen , Darius , Maokai , Ryze , Cass

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla üşendim biraz ama yazıcam
    Top : İrelia , Fiora , Garen , Hecarim , Dari
    Jungle : Reksai , Vi , Elise , Skarner , Lee sin
    Mid : Viktor , Diana , Tf ,Orianna
    Ad : Sivir , Vayne , Morde
    Sup : Naut , Thresh , Morgana , Janna , Alistar

Knk kolay demişsin ama idare et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thablion -- 1 Ekim 2015; 11:58:04 >
  • İrelia, cho, garen, dari, jinx, skarner, shyvana, olaf, nunu, morgana, reksai, evelyn, blitz, varus , viktor, ashe, braum, jayce, fizz?, shen, maokai, aklıma gelenler

• Adam kolay demiş ahri vlad yasuo demişsiniz.
    Adc. Caitlyn
    Sup morgana-nautilus
    Mid akali-annie-ziggs
    Jungle Master Yi-Xin Maho-Warwick
    Top Garen-Darius- aklima baska gelmedi.

• top: garen , maokai, darius,jax, jarvan
    jungle : jarvan, sejuani, vi bi nebze basit,xin ,
    mid : bilemedim az çok alıştırma gerektiriyor burdaki herolar, annie olabilir, morgana olabilir
    sup : morgana janna alistar kombosu hariç tank cc si var iyi char kolay sayılabilir, blitz,
    adc : sivir , birazcık corki,belki biraz caitlyn

soraka, lee, vayne irelia, tf, elise e koly demişler hey Allahım, bu dh çelıncırları adamı öldürür be
  • quote:

Orijinalden alıntı: nieras

İrelia, cho, garen, dari, jinx, skarner, shyvana, olaf, nunu, morgana, reksai, evelyn, blitz, varus , viktor, ashe, braum, jayce, fizz?, shen, maokai, aklıma gelenler

Aynen qamqi viktor hic dikkat istemiyor sifir dikkat yani arkan donuk bile cizersin adami

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 11 En fazla kaç kişi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Top lane: Darius, Garen, Riven, Olaf
    Mid lane: Ahri, Viktor, Lulu, Yasuo
    Jungle: Shyvana, Elise, zipkinla uyumlu champler
    Adc: Vayne, Kogmaw, Tristana
    Support: Thresh, Janna Morgana

• hemen öneriyorum

mid: malzahar
    jungle:evelynn/gragas/elise/vi
    support: janna/nautilus
    adc: cait
    top: maokai,malphite
  • Ustalar cidden çok sağolun. Hepinize cevap için + bastım bir kere. Az buz bir bilgim var bir şeyler soracağım.

@SonSadrazam
    Soraka kolay bile olsa önerilecek şampiyon mu? Soraka oynanır mı?
    Corki ve Tristana'yı beceremiyorum. Caitlyn ve Morgana'yı listeye aldım sağolasın.
    Orta koridor hakkındaki önerilerinin Ahri hariç kolay olmadığını hatta Ahrinin'de orta seviye zorlukta olduğunu düşünüyorum bir tek Ahri'yi aldım.
    Orman rolünü hiç beceremediğim için sadece soloda oynamak üzere Maokai'yi ekliyorum listeme.
    Üst koridor en iyi olduğum yer, Ryze ve Cass(ap pek tercih etmiyorum) hariç önerilerini aldım. Sağolasın
    @Thablion
    Irelia, Fiora, Garen ve Darius'u aldım fakat Hecarim'i becerebileceğimi sanmıyorum.
    Ormanı pas geçiyorum hocam benim laneim değil. Kalınca sıradan çıkıyorum öyle diyeyim.
    Midde saydıklarının hiçbirini kolay bulmuyorum. Orianna belki safe olabilir ama safe oynamak kolay değil bence.
    AD olarak sanırım alay ettin Morde
    Sup olarak da bir tek Morgana'yı aldım. Teşekkür ederim.
    @nieras
    Irelia, cho, garen, dari, olaf, morgana, varus , braum, maokai yi aldım hocam sağolasın.
    @HaythamKenway
    naber assassin
    arkadaş öneride bulunmuş tamam viktor zor olabilir ne atar yapıyon len
    Adc. Caitlyn
    Sup morgana
    Top Garen-Darius bunları aldım hocam. xin zhao'yu aldım bir de ama soloda oynarım. sağolasın.
    @Chuan
    top: garen , maokai, darius,jax, jarvan
    sup : morgana
    bunları aldım hocam sağolasın. senin liste baya iyiydi aslında ama saydığın şampiyonlar bana uymuyor.
    @Erescat-
    Top lane: Darius, Garen, Olaf
    bence diğer laneler saydıkların zor. sağolasın yine de.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın, ciddiye alıp cevap vermişsiniz hepinize döneyim dedim. Sağolun arkadaşlar. Kolay mid herosu önerebilir misiniz biraz eksik kaldı orası

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

Ustalar cidden çok sağolun. Hepinize cevap için + bastım bir kere. Az buz bir bilgim var bir şeyler soracağım.

@SonSadrazam
    Soraka kolay bile olsa önerilecek şampiyon mu? Soraka oynanır mı?
    Corki ve Tristana'yı beceremiyorum. Caitlyn ve Morgana'yı listeye aldım sağolasın.
    Orta koridor hakkındaki önerilerinin Ahri hariç kolay olmadığını hatta Ahrinin'de orta seviye zorlukta olduğunu düşünüyorum bir tek Ahri'yi aldım.
    Orman rolünü hiç beceremediğim için sadece soloda oynamak üzere Maokai'yi ekliyorum listeme.
    Üst koridor en iyi olduğum yer, Ryze ve Cass(ap pek tercih etmiyorum) hariç önerilerini aldım. Sağolasın
    @Thablion
    Irelia, Fiora, Garen ve Darius'u aldım fakat Hecarim'i becerebileceğimi sanmıyorum.
    Ormanı pas geçiyorum hocam benim laneim değil. Kalınca sıradan çıkıyorum öyle diyeyim.
    Midde saydıklarının hiçbirini kolay bulmuyorum. Orianna belki safe olabilir ama safe oynamak kolay değil bence.
    AD olarak sanırım alay ettin Morde
    Sup olarak da bir tek Morgana'yı aldım. Teşekkür ederim.
    @nieras
    Irelia, cho, garen, dari, olaf, morgana, varus , braum, maokai yi aldım hocam sağolasın.
    @HaythamKenway
    naber assassin
    arkadaş öneride bulunmuş tamam viktor zor olabilir ne atar yapıyon len
    Adc. Caitlyn
    Sup morgana
    Top Garen-Darius bunları aldım hocam. xin zhao'yu aldım bir de ama soloda oynarım. sağolasın.
    @Chuan
    top: garen , maokai, darius,jax, jarvan
    sup : morgana
    bunları aldım hocam sağolasın. senin liste baya iyiydi aslında ama saydığın şampiyonlar bana uymuyor.
    @Erescat-
    Top lane: Darius, Garen, Olaf
    bence diğer laneler saydıkların zor. sağolasın yine de.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın, ciddiye alıp cevap vermişsiniz hepinize döneyim dedim. Sağolun arkadaşlar. Kolay mid herosu önerebilir misiniz biraz eksik kaldı orası

Zor champları yazanların hiç biri ciddiye almamış belliki. Atar yapmadım hocam sadece sen güzelce bir konu açmışsın ve kolay dikkat istemeyen champ demişsin adam tutmuş viktor-ahri demiş .
    (İyidir senden)
    Ve istersen nickini ver oyunu tekrar kurdum pc formata gitti ekleyeyim seni oyundan. At pmden.
    Ayrıca jungle oynamalısın sıradan niye çıkacaksın :). Basit herolarda başla jungle için. Zıpkın var zaten Yi-Xin oyna jungle sevmeye başlarsın. Nocturne falan alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaythamKenway

Adam kolay demiş ahri vlad yasuo demişsiniz.
    Adc. Caitlyn
    Sup morgana-nautilus
    Mid akali-annie-ziggs

vlad, yasuo zor? lel

• Miss Fortune
    • Morgana
    • Darius
    • Malphite
    • Varus
    • Xin Zhao
    • Braum
    • Fiora
    • Galio
    • Maokai
    • Olaf
    • Renekton
    • Volibear
    • Wukong
    • Cho'Gath
    • Garen
    • Irelia
    • Jarvan IV
    • Jax
    • Lux

Böyle bir havuz oluşturdum. Ne dersiniz?
  • Bence malp ı kaldır threeh koy
    Biraz zor ama diana yı deniyeblirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: HaythamKenway

Adam kolay demiş ahri vlad yasuo demişsiniz.
    Adc. Caitlyn
    Sup morgana-nautilus
    Mid akali-annie-ziggs

vlad, yasuo zor? lel

Adam belliki oyunda yeni sayılır. Gerçek bir yasuo oynamaktan bahsediyoruz. Ters w açıp size dalgamı çıkartsın adam?
  • 20 sampiyon cok fazla 10 12 şampiyon ile kendini geliştir sonra bir main lane belirle mesela jungle xin ile cok rahat öğrenebilirsin cunku hem kolay junglr döner hem skilleri kolaydir dikkat etmen gereken ultisi 10 15 mac sonra onu da gayet guzel kullanabilirsin hero kolay oldugundan beynin ister istemez harita kontrolune oyuna ve karşı takimin oyun ici hareketlerine odaklanacaktir bu sayede bir jungle olarak nerede ne zaman bulunacagini jungle surelerini ve anlik takim yonlendirmelerini yapabileceksin. Mid lane olarak suan sana lux oneririm rahat farm yapabilmesi ve menzili sayeside hem farma hem rakibe rahatca ulaşabilirsin 2.blue aldiktan sonra roam yaparak takimina faydalı olabilir oyun zekani gelistirip surekli lane de pineklemeyen aktif bir mid lane oyuncusu olabilirsin mid lane bir nevi ikinci jungle rolundedir cunku unutma lane den ne kadar ustun cikarsan cik late game de pek fazla yapabilecegin birsey yok oyun sonu su skorula bakın team report yazman biseyi değiştirmeyecek. Top lane olarak (suan dususte olsada) shen malphite maokai gibi takim kompozisyonuna uyum sağlayacak herolar secebilirsin irelia da olabilir herolar değişebilir lakin top lane de onemli olan oyun zekasidir cunku tamamen karsi tarafa ve harita kontrolune baglisin 2 senaryo var karsi taraf sana ustunluk kurdu asla lane pushlama ve jungle dan yardim bekle illa ki cezalandiracaksiniz o da mi olmadi karsi taraf ustunlugunu sen pushlamadigin icin kullanamayacak ve roam yapmaya baslayacaktir bunu gördügun an lane pushla ve kendi minyonlarini karsi tarafin kulesine yedirt ki hem altin olarak hem exp olarak kayba ugrasin tabi bu olay roamdan eli bos donmesi ile dogru orantilidir. Ikinci senaryo ise tam tersidir ve sen üstün oldugun icin ya rakip bu oyun zekasina sahip değildir lane pushlar ve yine doversin yada pushlamadigi noktada iste o zaman takimini drake kule alma tp yi duzgun kullanip 2v3 bot lane figtlati gibi objektiflere yönlendirmen gerekir. Simdi gelelim bot lane e kendim bir adc olduğumdan sana 3temel sey söyleyeceğim 1:farm 2:pozisyon 3:kite. Farm adc nin herseyidir farm yapman icinde bi hayli oyun oynaman gerekir sana onerim sivir jinx ikilisi olacaktir ve dikkat etmen gereken en onemli konu ramboluk yapmamaktir ilk onden atilmamaktir team fightlara 10saniye sonra girmen sana birsey farkettirmez önemli olan iyi pozisyon almandir adc de focus olayi yoktur en rahat posizyondan kite yapabilecegin yani arkani guvenli alana aldigin yerden verebilecegin maksimum hasar denklemi vardir. Bu rolde kendini en iyi yayin izleyerek gelistirirsin. Support olayini da anlatirdim fakat baya yazdigimi düşünüyorum benim nacizane kisa olarak oyun mantigim budur. Son olarak ozetlersem oyun zekan her zaman hero isimlerinden once gelir once oyunu ogren beynine kodla sonra reflekslerin ve mekaniklerin zaten gelisecektir

• Irelia zor hero değil bi kere .s
  • @shineon25
    Çok teşekkürler yorumun için dostum. Normal hayatta da dikkat dağınıklığı problemim var. İyi bir CS:GO oyuncusuyum fakat LoL'ü eğlenmek için oynuyorum. Dereceli girdiğimde takımdakileri mahcup etmeyecek bir oyun ortaya koysam yeter. Jungle'da başarılı olabileceğimi pek düşünmüyorum.

Sana oyun stilimde biraz bahsedeyim belki daha da yardımcı olursun bana.
    Renekton solo en iyi olduğum şeydir. Lane aşamasında sürekli rakibin üzerine gider kim olursa olsun kill çıkartırım. Ardından mide hatta bazen bota yürürüm, tpyi genelde lane'e geri dönmek için atarım veya nadir olarak bota yardım etmek için. Yani roam denilen olayı yapıyorum fakat Renektonla yapıyorum. Bunun sebebi Renekton şampiyonuyla mantelitem çok fazla uyuyor. Hiç dans etmeye gerek kalmadan daha ilk dakkadan rakibin üzerine yürüyüp trade'e girebiliyorum.

Yalnız en büyük eksiğim fazla mekanik oyunlara konsantre olamıyorum, yani Yasuoydu Rivendı falan hele adcler, o kadar işi bir arada yapamıyorum. Bu yüzden fighter şampiyonlar ve daha uzun süren vsler benim işime geliyor.
    Oldu bitti fightlarda hep zararlı çıkıyorum.

• Renekton oynuyorsan zaten early de trade e cok rahat girebilirsin ve avantajli çıkabilirsin renekton late game de dusen bir herodur dikkat etmen gereken bir kac ufak tuyo olabilir bunlarin en onemlisi e skilini dogru kullanmaktir hem kacis icin hem rakibin ustune atlamak icin kullanabilirsin tp ile lane e donmene gerek yok rakibi farm disi birakirsi trade den ustun cikarsin rakip base attigi zaman lane pushla ve base at daha sonra yuruyerek dondugunde lane sana pushlanmis olacak zaten ustun ciktigin icin bu senin isine gelecektir tp ni bot lane e ve drake savasina saklayabilirsin. Team fihtlarda e ile rakiplerin icine atlayip w ile hepsini mal edebilirsin ulti ve sunfire ile alan etkli hasar verip tum hasari ustune cekebilecek potansiyelin var early ve mid game de 2defa bota yardim etsen zaten takimin cok farkli bir boyuta girecektir ama sadece sen ustun cikarsan late de tek yapabilecegin son ölmek olacaktir. Rakibi lane den silersen rakip diğer lanelere yonelecektir sende cok rahat 2kule alip yavas yavas takima geri dönebilirsin. Renekton suan kullanilan bir hero degil bence malphite deneyebilirsin suan ulkemizde populer olmasada win rate i en iyi top herolarindandir ve yasuo kalista gibi herolarla cok rahat combo yapabilirsin.

• Dalga geçmedim kardeşim morde çok güçlü bot lanede yanında suppla ad ap karışık bir buildle iyi hasar vuruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.