Şimdi Ara

şöyle bir savaş oyunu arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • online tercihimdir ama normal bilgisayar oyunu olabilir. mesela büyük bir ordu var diyelim biz o orduda yalnızca bir askeriz. komutanımız felan var. rütbe atlayabilelim, şehirde gezebilelim. tabi oklu kılıçlı savaşlardan bahsediyorum. var mı grafikleri iyi olan, ücretsiz bir oyun?

• o özelliklere ücretsiz bir oyun zor bulurrsun ama mount and blade: warband tam arady?yn oyun. lakin yakynda m & b : bannerlord çykacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chivalary

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mount and blade bir mod gibi bişey yüklüyorsun ve kralların veya lordların ordusunda asker olrak savaşabiliyorsun zamanla rütbe felanda atlıyorsun daha güçlü silahlar veriyolar sana daha ön saflarda yer alıyor hem itibar hem para kazanıyorsun. Tabi kendi ordunu yöneterekte savaşlara katılabilirsin.
    Edit: Chivalry tam aradığın oyun diye ekleme yapacaktım üstteki arkadaş zaten yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CruWiT -- 11 Ağustos 2014; 13:49:32 >
  • Mount and blade warband'da cRPG diye bir mod vardı pek bilmiyorum ama anlattıklarına yakın bir şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.