Bildirim
Şöyle Bir Program Var Mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
GoodNote programı var şimdi buldum fakst 15 lira :(
Parasını hakediyor fakat öğrenciyiz malum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
öğrencilikle ne alakası var şimdi ? madem öğrencisin, ipad yerine daha ucuz bir tablet kullanıp uygulamayı satın al. -
quote:
Orijinalden alıntı: theknife
öğrencilikle ne alakası var şimdi ? madem öğrencisin, ipad yerine daha ucuz bir tablet kullanıp uygulamayı satın al.
Dostum akıl verin diye konu açmadım . Konu ile ilgili yardımcı olursan daha iyi
Tongbu ile kurmayı dene. Belki ücretsiz vardır orada. Tüm ücretli uygulamaları para vermeden oradan kuruyorum ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fink Ployd
Tongbu ile kurmayı dene. Belki ücretsiz vardır orada. Tüm ücretli uygulamaları para vermeden oradan kuruyorum ben.
bir süre sonra program fixlenmesi gerekiyor .
Hocam işine yarar mı bilmiyorum ama appstore'da pdf edit diye aratınca çok sayıda pdf uygulaması çıkıyor. Bi göz at istersen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
Hocam işine yarar mı bilmiyorum ama appstore'da pdf edit diye aratınca çok sayıda pdf uygulaması çıkıyor. Bi göz at istersen.
Mıcrosoftun onedrive uygulamasını ındırdım . Ücretsız fakat sadede onedrive dan pdf atabılıyorum sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: theknife
öğrencilikle ne alakası var şimdi ? madem öğrencisin, ipad yerine daha ucuz bir tablet kullanıp uygulamayı satın al.
Bizim okulumuz herkese tablet veriyor durumu olana da olmayana da hem de apple arkadasın dediği gibi boş yapmaya gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X