Şimdi Ara

Soygun var shopping tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan kablo yayını olanlar açsın. Tanıtım devam ediyor. Bu bilgisayarı 600TL ye satıyorlar. Parçaları ikinci el bölümüne bedavaya koysan kargo parası yüzünden kimse bana gönder demez. Yayını sabote etmek istedim. Nolucak bu halkı soyanların hali.

İşlemci Intel Atom 2 Çekirdek 1.8Ghz L2 cache 533Mhz Fsb
    Bellek 2GB DDR3
    Ekran kartı tümleşik 256Mb 3D grafik kartı
    18.5''Queen tft lcd monitör
    160gb 7200 rpm dvd yazıcı
    Dahili kart okuyucu cf,sd,mmc,ms
    6 kanal o/b ses kartı 1+1 hoparlör
    Queen midi tower kasa
    Queen multimedia Q klavye mouse
    Ubuntu işletim sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 29 Eylül 2012; 0:13:57 >

• Son nokta geldi.
    Adam; "eğer bu sistemi dışardan toplarsanız 2 katı eder. Sakın aldanmayın."

160gb hdd varmı ki toplayalım dışardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 29 Eylül 2012; 0:17:54 >
  • bunlar hep böyle milleti kandırıyolar.bide d shopping mi ne var orda da çin malı telefonları öve öve bitiremiyorlar.Bunlara kanmamak lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz diye alıyorlar bide
  • evet onlarıda biliyorum ama onlar mal ne ise onu söylüyorlar. Bu adam bildiğin dolandırıcılık yapıyor. Dışardan bu ürünü almaya kalkarsanız 2 katı eder diyor. 1.2 milyar yani... Resmen dolandırıcılık.
  • Ramini alırdım hocam
  • Queen pc bes para etmez ama biz shopping tvden ne aldiysak memnunuz cogu zaman guzel seyler satiyolar.Queen pcyi de aldik ama ertesi gun geri gonderdik linux isletim sistemi vardi cok dandikti onun disinda urunleri guzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klavyesi q klavyeymiş ama deger
  • Geçen Nokia E6 tanıttılar 200 TL'ye.Çok şaşırdm.Hani özellikler aynı,telefon aynı.DH'de konusunu da açtım ama emin olamadım yine de gerçek olma ihtimali çok yüksekti.
    Yine de tabi ki güvenilmez buraya.
  • Bilgisayarı kötülemek gibi bir niyetim yok. Yani maddi durumu olmayan bir çok kişi hala bu donanımlara sahip pc kullanıyordur tabi. Olay 600 TL olmasında.
    Dışardan toplasan 350tl max eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 29 Eylül 2012; 0:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

Queen pc bes para etmez ama biz shopping tvden ne aldiysak memnunuz cogu zaman guzel seyler satiyolar.Queen pcyi de aldik ama ertesi gun geri gonderdik linux isletim sistemi vardi cok dandikti onun disinda urunleri guzel

abi kurban oliim yapma be
  • Shoppin tv de teknoloji urunleri haric diger urunlere guvenebilirsiniz.daha once kahvalti seti almistik gayette memnunuz

• beyler bi tanıdık telefon almış adamlar telefonu kaçak getirilmiş arama,mesaj vb. şeyler yapılamıyor Türkiye'ye de kayıt yapılamıyor ellerinde kaldı adamların.İnanıpta mal almayın bu adamlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Cacık

quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

Queen pc bes para etmez ama biz shopping tvden ne aldiysak memnunuz cogu zaman guzel seyler satiyolar.Queen pcyi de aldik ama ertesi gun geri gonderdik linux isletim sistemi vardi cok dandikti onun disinda urunleri guzel

abi kurban oliim yapma be

Dostum yani demek istedigim guzel urunler de satiyolar :D tamam dandik cin mallari da satiyolar ama guzel urunleri de var lenovo pc aldik mesela cok memnunuz bi kere ariza cikarmadi onun disinda elektrikli ev esyalari da aldik sorun cikmadi.

• 4 sene önce shopping tvden sony dijital fotoğraf makinesi almıştık. Hala kullanıyoruz. Ama bazı ürünlert çıkıyorki, bedava verilse alınmayacak türden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.