Şimdi Ara

Southampton FC Taraftar Topluluğu l #Saints (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
3
Favori
20.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Vladimir İlyiç Lénin Bütün EPL takımlarında deli gibi para harcama var sanırım yayın geliri vs. artım oldu . [2. ligden gelen Norwich 24.5 m euro bonservis harcadı Swansea vs. hiç saymıyorum.]
  • Sizinkiler beşiktaşı öpmüş
  • Güzel şehir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

    Sizinkiler beşiktaşı öpmüş

    Bugün gördüydüm BJK ile hazırlık maçı yapmışlar. Aklıma Erwin geldi hemen. Kimi tuttu o maçta acaba
  • @Ambarad Gol atan taraf bizimdir mantığı ile her gole sevindim. Beşiktaş ile ilgili Toraman ne zaman girse gol yeriz gol yiyeceğiz dedik adam 70 civarı girdi 73 de 1-1 78 de 2-1 90 civarında da 3-1 oldu gene yanıltmadı bizi.

    @Pablo Escobar 1-2 saattir Gs ve bizim içimizdeki trollerle uğraşıyorum bir bitmedi adamlar. Schalke 2-0 yenildiğimiz maçtada Boruc olsa yenilmezdik o maçta da. Defans hataları oluyordu stoperlerde onlar bayağı düzelmiş + Olarak Lovren alındı şuan eksik kanat ve forvet gibi duruyor sadece Forvet bile tam sayılmaz kesinlikle kanat lazım bize. Lallana hariç as kanat oyuncusu yok o bölgeyi es geçerlerse en büyük hatayı yapar yönetim. Birde alınmada Gs taraftarının %40-%50 si ergen.




  • Haklısın usta.Yanlız tek bize mahsus değil bu forumda ki Dünyadan futbol ve Taraftara özel bölümlerde takılanların çoğu bebe.Arada bi kaç oturaklı adam çıkmıyor değil.Sen her bölümü herkese açık yaparsan millet birbirine söverde,trollükte yapar.
    Bu konuda suç yönetimin.30 yaşında ki adamı da gaza getiriyorlar oda başlıyor trollemeye.Bölüm yasağı gelse,adam gibi admin olsa bu sorunlar olmaz.

    Sen sanal alemden tanımadığın adamı sinir etsen ne olur etmesen ne olur.Gidin meydanlarda yumruk yumruğa kapışın.Şahsen ben öyle yapıyorum en etkili yöntem.İster holiganlık desinler,ister magandalık.
    Bazen ben bile bizim taraftar profilinden utanıyorum,beterin beteri var.
  • biraz uzun zaman oldu ama bale için sağolun
  • Hocam ekle vallahi senin sayende sempatim daha da arttı Soton'a.Zaten 2-3 sene önce sempati duymaya başlamıştım stadının atmosferi yüzünden cehennem gibi kıpkırmızıydı 1-2 maçını izlemiştim ve hayran olmuştum normalde ağır Liverpool fanıyım ama hem S'hampton'a hem de Norwich City'e çok sempati duyuyorum ama NC'nin fazla fanı yok forumda S'hampton'un yanında
  • @metalmanr+ ekledim , Norwich çok para harcadı ama zor onlar QPR gibi olacak gibi.

    @yusei Bedavaya aldınız neredeyse Baleyi şimdi 81m £ ları reddediyor Tottenham. Bundan böyle beleşe oyuncu vermeyiz. Bir Bale gider 1 Bale [LukeShaw] gelir.
  • Abi Boruc'a taa Celtic yillarindan beri hayranim ve idolumdu bi ara ya. Besiktas'a gelmesini cok istedim. Boruc aslinda bana kalirsa Neuer'den de, Casillas'tan da falan filan cok daha yetenekli kaleci. Bir aci daraltmasi var. Imkansiz gol atamazsin. Tamamen underrated bir kaleci. Ama underrated olmasinda kendisininde payi var. Karilarla falan alem yapmalar, sigara, alkol vs vs. olmasa coktan ustduzey bi takimin kalesini koruyor olurdu.

    THE HOLY GOALIE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

     Southampton FC Taraftar Topluluğu l #Saints

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekle 2. takımım
     Southampton FC Taraftar Topluluğu l #Saints
     Southampton FC Taraftar Topluluğu l #Saints




  • @ genLiinsan Wenger bu yıl Luke Shaw'ı alır diyordum almadı beni şaşırttı ileride Bale gibi pişman olursa görürüm onu. Gerçi Luke Shaw'a sulanmadı Arsenal , Matt Targett'a sulanıyor oda 17 yaşında sol bek önceki giller gibi hızlı sol ayak sol bek. Şimdi bunu oynatamayacağız ona üzülüyorum gerçi Luke Shaw'ı ileri çeker onuda sol beke alırız hallolur. Eklerim zaten bizim takımı kardeş takım gibi yaptı Wenger.

    @ChicharitoHernandez

     Southampton FC Taraftar Topluluğu l #Saints







  • @yusei Bale satılırsa paranın %15 lik kısmı bize gelecekmiş doğru mu o bilgin var mı? Eğer sonraki satış bedelinden %15 lik para bize geçecekse 100 den aşağı bırakmayın sakın.
  • sanmıyorum zaten adam 18 19 yaşındayken 14 m € vermişiz ki o zaman sol bekti ama kesin bi bilgim yok
  • Bir çok yerde satıştan belli bir bölüm aktarılacak deniyordu %15 %5 felan tabi var mı bilemem bende. Bu arada Tottenham 98.5m euro reddetmiş , 98m + Coentrao'u istedi , 145m istedi şeklinde bolca haber var harbi böyle bir şey olursa Wenger intahar eder. [Ashley Cole ve Gibbs var diye Baleyi almamıştı)
  • West Brom- Southampton maçı dizilişleri :

    Boruc
    Shaw-Lovren-Fonte-Chambers
    Schneiderlin-Wanyama
    Jay Rodrigez-J.Ward-Promise-Lallana
    Lambert


    Shaw-Chambers-Promise nin yaşları 18 daha alt yapı çalışıyor.

    Yedekler : K. Davis (GK), Clyne, S. Davis, Ramírez, Cork, Mayuka, Hooiveld
  • Southampton sevgisi nereden geliyor? Tutacak başka takım mı kalmadı?
  • Niye ki? Southampton North Baddesley (Yanlış yazmadıysam) yaşayan akrabalarım vardı oradan bakarken gördüm takımı 1-2 yıl önce zaten Championship (EPL nin bir altı işte ismi yanlış olabilir) çıktı o zamandan beridir sempati duyuyorum.

    _________________


    West Brom'u zaman zaman kötü oynasakta Lambert'in penaltıdan attığı golle 1-0 devirerek iyi bir başlangıç yaptık. Lambert'in bir topu direkten dışarı çıktı , Lallana'nın golü ofsayt yüzünden sayılmadı (Bence ofsayt değildi)

    Sıradaki 5 maç :

    Southampton - Sunderland
    Norwich City - Southampton
    Southampton - West Ham
    Liverpool - Southampton
    Southampton - Crystal Palace

    Luke Shaw-Wanyama-Schneiderlin-Jay Rodriguez-Chambers a çok sulanan olacak bankaları açtık bekliyoruz.




  • Gaston Ramirez'i ne zaman vereceksiniz bize? Çok naz yaptınız

    Edit: Osvaldo konusunda anlaşmışız. 18M€ + 2 bonus. İş imzaya kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 18 Ağustos 2013; 20:41:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.