Şimdi Ara

Soundcloud Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde L1520 cihaz var. Telefonumdan soundcloud'a çok sık girerdim. Ancak son günlerde site açılmamaya başladı. Bu sorunun İnternet Explorer den kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü opera mini beta siteyi açıyor. Ancak işin garibi Operada müzikleri oynatamıyorum. Diğer tarayıcıları da denedim Maxthon, UC falan problem devam etti. Sizde de böyle mi veya bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Log-in den girmeyi deneyin,google aratın o sayfada log-in kısmını tıklayın sayfa geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Log-in den girmeyi deneyin,google aratın o sayfada log-in kısmını tıklayın sayfa geliyor.

Evet dediğiniz yerden girdim ancak Home butonuna bastığım zaman gene sayfa görüntülenemiyor yazısı ile karşılaşıyorum.
  • Bende sifremi sıfırlamak istedim pc uzerinden bile sıfırlama sayfası acılmıyor garipleşmiş site sorun var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

Merhaba arkadaşlar elimde L1520 cihaz var. Telefonumdan soundcloud'a çok sık girerdim. Ancak son günlerde site açılmamaya başladı. Bu sorunun İnternet Explorer den kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü opera mini beta siteyi açıyor. Ancak işin garibi Operada müzikleri oynatamıyorum. Diğer tarayıcıları da denedim Maxthon, UC falan problem devam etti. Sizde de böyle mi veya bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim

Bence mağazadan AudioCloud'ı yükle gerçekten pişman olmazsın, SoundCloud hesabıyla kullanılıyor o da ve gerçekten çok başarılı bir SoundCloud istemcisi. sadece ismi farklı.
  • electROck35 kullanıcısına yanıt
    Bende bunu yazmak için girmiştim
    Gerçekten kullanışlı bir program yapmışlar ben bi eksiğini görmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

Bende bunu yazmak için girmiştim
    Gerçekten kullanışlı bir program yapmışlar ben bi eksiğini görmedim

Katılıyorum ve iddia ediyorum SoundCloud Windows Phone için kendi uygulamasını yayınladığında bunun yanında sönük kalacak bence :)
    AudioCloud gerçekten güzel bir SoundCloud deneyimi yaşatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electROck35

quote:

Merhaba arkadaşlar elimde L1520 cihaz var. Telefonumdan soundcloud'a çok sık girerdim. Ancak son günlerde site açılmamaya başladı. Bu sorunun İnternet Explorer den kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü opera mini beta siteyi açıyor. Ancak işin garibi Operada müzikleri oynatamıyorum. Diğer tarayıcıları da denedim Maxthon, UC falan problem devam etti. Sizde de böyle mi veya bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim

Bence mağazadan AudioCloud'ı yükle gerçekten pişman olmazsın, SoundCloud hesabıyla kullanılıyor o da ve gerçekten çok başarılı bir SoundCloud istemcisi. sadece ismi farklı.

Evet bugün bende indirdim hesabıma giriş yaptım ancak şarkıları oynatmıyor. Play butonuna basıyorum tepki geliyor ama şarkı başlamıyor.

• Arkadaşların dediği guzele benziyor. Ben şu anda soundclouda yı kullanıyorum. Yeşil arka plamlı uygulama. Her şarkıyı indirıp müzik klasorunuzde gorebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hersey geliyor ama muzikleri calmıyor:) Baska bir programda sorunsuz çalıyor, güncellenmesi lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

Arkadaşların dediği guzele benziyor. Ben şu anda soundclouda yı kullanıyorum. Yeşil arka plamlı uygulama. Her şarkıyı indirıp müzik klasorunuzde gorebilirsiniz

Ücretli olan mı?

• quote:

Hersey geliyor ama muzikleri calmıyor:) Baska bir programda sorunsuz çalıyor, güncellenmesi lazım...

Hangi program

• quote:

Kaldırdım simdi hatırlamıyorum ama burdaki çok guzel,zaten aramada tepedeki 2,3 program genelde en iyileri oluyor.

Arkadaşlar audiocloud önerdi ancak problemli çıktı müzikleri oynatmıyor, onun dışında bir kaç uygulama daha denedim onlarda aynı. İos ve Android platformlarından Soundcloud'a erişmekte hiç bir sıkıntı yok. Acaba bu problem Windows Phone'un bir problemi mi

• Çalışanı var.Kurup denemeniz lazım ayrıca hepsi stream olmuyor bazılarını indirip dinlemek lazım.
  • Soundclouda, free unlimited
    Yazan yeşil arka planlı. Valla ben ucretsiz indirmiştim şimdi paralı mı değil mi bilmiyorum ama free diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AudioCloud kullanıyorum Lumia 920'de hiçbir problem yok herşey açılıyor hatta bildirimler bile güzel çalışıyor, hiçbir sıkıntı yok bende. Hatta abartı gibi gelecek ama SoundCloud'ın orijinali gelse 1 sene boyunca AudioCloud kullanmaya devam ederim öbürü güncellemelerle adam olana kadar :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electROck35

quote:

Evet bugün bende indirdim hesabıma giriş yaptım ancak şarkıları oynatmıyor. Play butonuna basıyorum tepki geliyor ama şarkı başlamıyor.

Sebebini bilmiyorum ama bende hiç sıkıntı yok, sevdiğim setleri falan problemsiz dinleyebiliyorum oldukça memnunum. Audiocloud'ı silip telefonuna format at sonra tekrar yükle belki düzelir. Uygulamanın yazılımdan kaynaklı bir problem yok çünkü.

• Sorunu buldum program çalışıyor tüm suç yine ali devletimizde adamlar soundcloud erisimini iptal etmişler dns server üzerinden o yüzden web üzerinden de çalışmıyor ancak uygulama ile girelebiliyor MS deki program sanırım dns gerektiriyor oda banlanmış malum sebeblerden (parayı hala eritemediler :) ) o yüzden ancak vpn ile girebilirsiniz :) artık alışmak lazım bunlara free üyelik alıp hide.me üzerinden dinleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 24 Ekim 2014; 2:23:09 >
  • VPN yapmak gerekiyor. Nexus 5 var bende, tunnelbear ile Amerikadan baglaniyormus gibi yapmadan, soundcloud hesabima giriş yapamadim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.