Şimdi Ara

Soundbar Philips HTS-7140 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
9.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @a.ozan öyle bi feedback yazmışsınız ki resmi sitede almaktan vazgeçeceğim nerdeyse...
    burda alınabilir ve olumlu görüşleriniz var ordaysa neredeyse 5 para etmez demeye getirmişsiniz?
    yazılım güncellemesi 0.56 gelmiş bunda bi düzelme var mı? yoksa halen alınmaz notunuz geçerli mi?
  • @ aet330 ;

Buradaki yazdıklarımı yazarken cihaz gerçekten iyiydi. 2 adet yazılım güncellemesinden sonra ( ki birinci güncellemede ses ile ilgili volume ihtiyacı artışının olabileceği de bildirilmiş) malesef cihazda performans düşüşü oldu. Feedback de yazdıklarım yönünde.

Cihazın kablosuz kolonsuz olması, entegre bluray 3d disk oynatabilmesi ve duvara monte edilebilmesi yönğnde burada yazdıklarım geçerlidir. Ancak güncellemeden sonraki performans düşüşü nedeniyle feedback'ı referans alabilirsiniz.

Cihaz feci anlamda kötü değil. Feedback'ta philipsin kulağına küpe olsun diye acımasızca yazdım. Ancak yaşadığım performans düşüşü yüzünden dinlemeden almamalısınız. belki de sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve abartmışsın diyeceksiniz. Kulak herkese göre değişebilen bir olay. Belki de haklısın diyeceksiniz. Dinlemeden karar vermeyin. Forumda da hemen her mesajımda yazdığım budur. Dinlemeden asla almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ozan -- 1 Şubat 2013; 11:13:26 >

• v.56 Çin dili ile ilgili güncelleme. Bizimle ilgisi yok. O yüzden düzelme yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

v.56 Çin dili ile ilgili güncelleme. Bizimle ilgisi yok. O yüzden düzelme yaşamıyorum.

A.Ozan arkadasımızın dedigi cok dogru,, bu cihazi bende kullanıyorum...
    Genel anlamda bende çok memnunun, ama şu versiyon olayı benide mutsuz etti...
    v.48, ile v.56 arasında baya fark war.. Aptal gibi v48.den v56 yuksellttim.. hata yaptim... :/

Sesin biraz bozuldugunu ve dagilma yaptigini gordum... sesi duymak için sesi minimum 45 ve üstüne getirmek getiriyor... Buda cihaza baskı yapıyor..
    Ama sadece TV ve USB ile Optin in den ses dinlicekseniz bu olayı yasiyorsunuz...

Direk cd,dvd ve blueray den film ve muzik dinlicekseniz sorun yok.. Ses net ve canlı cıkıyor.. Orta seste dinleniyor, 20 ile 35 ses araligi yetiyor...

Philipsin acilen bu cihaza yeni versiyon cıkarması gerikiyor... Cihazin ses volume ayarına ihriyaci war.. Birde bazı dosya formatlarını okuyamıyor... FLV ve iso gibi... Şuan aklıma gelenler bunlar...

• http://www.bestbuy.com/site/LG---2.1-Channel-Soundbar-with-Wireless-Subwoofer/8162081.p?id=1218864519395&skuId=8162081
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Hoparlor/LG/NB3530A-p-96944-c-54.htm

türkiyede neden bu sound barlar blueray oynatıcı ile bütünleşik satılıyor. 300$ sadece ses sistemi olarak alabilecekken fiyat fırlıyor 1500 tl ye...

buradaaan samsung lg sony ye sesleniyorummmm... :)

bu cihazlar fazla yaygınlaşmadığı için kullanıcı deneyimlerini alamıyoruz. varsa kullanan paylaşabilir mi görüşlerini.

genelde 300w civarı cihazlar. yerden tasarruf edeyim odaya saçılmayım ama ses te sinema kalitesi olsun diyenler için ideal gibi geliyor bu aletler...

ne dersiniz...

• Merhabalar

Htp 7140 seri sonu olarak teşhir 700 TL ye buldum .
    Dış boyası :) diyelim iyi tabikide tozlanma var .
    2000 TL iken pahalıydı hayranlık bırakmıştı
    1500 TL oldu ACABA dedim alayım mı ?
    1000 TL oldu bir yerde teşhir 700 satıldığını görünce 700 den fazla vermem dedim
    Şimdi 700 oldu Bluray li 5+1 sanalda olsa kablosuz sanırım pasif subwoofer ı olan bu cihazı alayım mı diye soruyorum kendime .

Kendim dinledim demolarda coşuyordu. Filmlerde yaprağın sesini bir yerden aracın sesini bir yerden helikoğterin sesini bir taraftan alabilecekmiyim diye hala içimde ACABA mevcut ?

Son olarak samsung yeni çıkan bir modeli var 2.1 kanal fakat harika bir şey
    Sansung hw-f 551 şu anda 1000 TL :) metal görünümlü çok ince + aktif subwoofer ı olan cihazı bayide dinledim aman biraz sesini kıs dedim o kadar iyidir.

Tespit edemediğim nokta aslında şu tamam action filmlerde harika bir etki bırakıyor fakat ben sesi farklı açılardan mı duyuyorum yoksa yüksek sesten mi etkileniyorum ki samsung 5+1 sanal ambisound bile değil 2.1 ama harika bir etki bırakıyor . Bunun 751 diye farklı bir modeli daha varondada lambalı amfi var :)

Ne dersiniz

• Selamlar

Hafta sonu izmirde son kalan 2 taneyide test ettim.
    Balçovadakini ilgilenen arkadaş bağlayamadı optikle taktı tv ye baktı falan filan derken ( 10 dk ) ugrastı ve bozuk dedi . Kaldırdı. :) ( o kadarda yönlendirdim aslında bir tek tv ye HDMI dan bağla yeter diye ) ama dinletemedim.
    Karşıyakada kine tabiki tecrübeli gidip akşam uğraştık. Ne yazıkki ordaki arkadaşta cihazı bi türlü çalıştıramadı :)
    ŞU mağazada çalışanlarda cidden çok komik tek yaptıkları bakın bu şu fiyattan şu fiyata indi birde bu var buna bakın ama teknik bişi soruyosun bakıyo çalıştır deneyeyim alayım diyorum çalıştıramıyor bozuk diyor.

Neyse ertesi sabah tekrar gidip mağaza müdürünü sordum . Bayan yardımcı olmak için gelirken başka bir çalışan atladı ve ben ilgilenirim dedi. BEnde gel madem sende dedim. Bu ürünü çalıştırın alacağım deyince mağaza müdürü bayan çalışanına söyledi ilgilenin diye . Arkadaşa bana bırak dedim . HDMI kablo getir birde bluray getir bi tane yeter. Taktım blurayi kabloyuda ekrana bağladım ÇAT fiye çalıştı. ( Bu kadarmış :)
    Sonra film bakmak istedik hareketli görüntülerde nasıl olacak diye fakat uzaktan kumanda yok dediler servisten parayla alırsınız. Onada çözüm yokmu dedim başka bir tv nin kumandası getirin ordan kumanda edelim bulamadılar taktığım tv ( Sharp tı ) aldım onun kumandası nı bi baktım 7140 diye HDMI dan görüyor . Girdim tüm kontrolleri çalıştıdım . Başlat durdur ilerlet ses aç kapa :) Philipsin soundbarını sharp kumanda ile kontrol ettim :)
    Son olarak 30 larda sesi nerdeyse duyamıyordum 60 MAX aldım ancak net olarak bi sese ulaşabildim.
    SOnuç olarak 7140 dan VAZGEÇTİM .
    700 TL ye değimez gibi şu an iyice düşerde 300 lere gelirse bluray için alınabilir.

• Darty'den satın aldığım HTS-7140/12'imi satıyorum.

İlgileniyorsanız ÖM lütfen.
  • Meraba
    Lg 3530a soundbar ile philps 5007k led tv üzerinden usb den dts formatılı film izleyebilirmiyim ses bağlantısını optik ses çıkışı yada hdmi
    Bağlasam ses alabilirmiyim
    (Henüz lg 3530a soundbarı almadım)
    Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    İyigünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darty'den satın aldığım HTS-7140/12'imi satıyorum. 400 TL. Garanti belgesi var, fatura falan yok. Belki kutularının içindedir, açmadım, taşınıp getirdikten sonra.

İlgileniyorsanız ÖM lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.