Arkadaşlar ben bu spell'i öğrendim fakat halen kullanmayı beceremedim. Yarattığım soul stone ile ölmüş bir arkadaşımızı mı canladırabiliriz? Yoksa ölmüşken kendimizi mi? Ya da bir warlock arkadaşımıza verip de sadece bizi mi canlandırmasını sağlayabiliriz? Pek birşey anlayamadım ben bu işten :) Yardımlarınızı bekliyorum...
Soulstone u kendine yada başkasına castleyerek, castlenen kişinin tek seferliğine ve yarım saat içerisinde ölürse, tekrar canlanmasını sağlayabilirsin, yani bir nevi ölen kişinin tekrar canlanmasını sağlayan bir buff olarak düşün.
Soul stone aynen health stone gibi cast edildiğinde çantanda oluşan bir taş.. Bordo renkli yuvarlak bir görünümü var. Ayrıca Health stonun kullanın mantığı nasreddin hocanın çocuğu suya göndermeden önce kulağını çekmesi gibi :) Soul stone ile "ruhunu korumak" istediğin targeti-kişiyi seçip taşa sağ tıklıyorsun.. Aynen buff scrollları kullanmak gibi.. Böylece ss lediğin adam 30 dk içinde ölürse release soul seçeneğinin yanında bir de soul stone ile canlanma seçeneği beliriyor, böylece kendini resleyebiliyor..
Bu arada bir instance a girince çoğu zaman main healer ı bazende main tank ı ss lemen beklenir, oldu da 30 dk sonra ss bitti tam da o arada grup yattı wipe yediniz, noob lock muamelesi görürsün dikkat etmek lazım. Örn ss in son 1 dk sı gruba haber verip o 1 dk nın hem bir rebuff hem mana break hemde ress zamanın olmasını sağlayabilirsin..