Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Temmuz 2025; 11:32:18 >

• Yav he he

İnternette okuduklarıyla kendine teşhis koyuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he.

Sandalyesinden kalkmayan adam kendini sosyopat diye teşhis koymuş. Gerçek bir narsist-sosyopatla karşılaşsan kaçıcak delik ararsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

Yav he he

İnternette okuduklarıyla kendine teşhis koyuyor

.
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes bilsin sosyopat ım . Geçenlerde yine sosyopat ım. Sosyopat oldugu mu söylemiş miydim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awendel -- 3 Temmuz 2015; 17:18:39 >
  • AHA YENİ NESİL
  • Sherlock izleyen sosyopat oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BRC lpg anahtarı değişimi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çakması teknopat var bir de.

• Biraz kendimden bahsedeyim, ölen insanlara üzülemiyorum, hiçbir kıza bağlı kalamıyorum.10 dan fazla kız arkadaşım oldu 2 haftayı geçmedi ilişki süresi, hep ben terk ettim.Arkadaş ortamların falan sürekli sözüm geçsin istiyorum, birisinden emir almak deli ediyor beni.Başarılı olduğum alanda benden başarılı olsun istemiyorum.Aileme karşı çok agresifim.Neyim ben ? sosyopat falan değilim inşallah
  • aman tanrım ne kadar cool bir sosyopat oldukça tehlikeli ve zeki bir şeytansın
  • özet ben sosyapatım

• "Psikanaliz çıktığından beri herkes hemen hemen hastadır." Tanpınar

Anne ya da babanın doğal yollarla değil de senin elinden gelmiş bir ölümünü düşle ya da küçük bir çocuğun kafasını çekiçle parçaladığını(Maldaror'un Şarkıları) suçluluk hissedecek misin? Muhtemelen hissetmeyeceksin çünkü şuan için zihninde yer alan boşluğu bir tanımla kapama gayretindesin.

DSM hakkında ileri okuma yapabilseydin öyle kolayca sahiplenebileceğin bir durum olmadığını anlayabilirdin, beyindeki duyguyu kontrol eden mekanizmanın suçluluğu bastırması anlamına geliyor, suçluluk duygusunun yoksunluğu ya da herhangi bir duygunun yoksunluğu da seni normalde o duygulara sahip olan insanların o duygunun varlığı sebebiyle yapmadıkları şeyleri yapmaya itiyor çünkü pratikte anlamsız geliyor. Tanım bu, ayrıca vikipedi tanımı değil. Bunun için koca kitaplar var.

Aynı zamanda sanıldığı gibi psikanalizde sosyopati çok ciddiye alınan bir durum değildir, çok az kullanılır. Daha çok psikopata başvurulur. O da kavramların artması ve tanının imkansızlığı sebebiyle artık popüler olmaktan çıktı, daha ince tespitlerde bulunması gerekiyor insanların yani tanının netliği için gerekiyor bu. Öte yandan bir sosyopatın kendine sosyopat diyebilmesinin imkanı yok, o sadece bir geyiktir. Çünkü duygunun yoksunluğu, derin boşluk her zaman doldurulmayı arzular ve her neyle doldurulursa doldurulsun sonunda tatmin edilmiş olur, böylece kesin tanıya ulaşmanın bireyin iç dönük gözlemiyle imkansız olduğu ortaya çıkar.

Sosyopat falan değilsin hatta asperger sendromuna bile sahip değilsin, sadece algındaki kırılma yüzünden yaşadığın boşluğun doldurulmazlığını bir tanıma sığdırma peşindesin ve emin ol o tanı sosyopati değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.