Bildirim
Sosyali güzel olan deneme?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Palme 10 yanlıs soruyla dolu
Femler en ıyısı yazdıkların arasında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsini fem alsam olur mu?
Ben olsam Palme ye hayatta bulasmam. Arkadasin da dediği gibi yanlışlarla dolu, en azından benim elimdeki 5-6 kitabı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 21 Ocak 2015; 14:34:10 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JilberProduct
Hepsini fem alsam olur mu?
Olur bence. Zaten başka iyi yayın da yok femin soruları ygs ye en yakını.
Fem 6 lıyı da al mutlaka -
Bende hepsini fem almayı düşünüyordum ama çoğu kişi soru çeşidi görün falan deyince kafam karıştı açıkçası :))
quote:
Orijinalden alıntı: JilberProduct
Bende hepsini fem almayı düşünüyordum ama çoğu kişi soru çeşidi görün falan deyince kafam karıştı açıkçası :))
Hocam onu hepimiz diyoruz. En doğrusu da öyle.
Ama piyasada inanılmaz deneme kirliliği var. Geçen işlere gidip ne kadar deneme varsa açıp baktım :
Karekök-palme-zirve-bilfen-özdebir-uğur-zafer-güvender-çözüm-A-İşleyen zeka.......
Hiçbirinde mi iş olmaz arkadaş?
Türkçede orjinal soru bulamazsın matemaikte 8.sınıf soruları var sanki ''gerizekalılar için hazırladık'' der gibi sormuşlar.
Bazılarında türkçe soruları mavi-kırmızı renkli çocuk masal kitabı gibi.Bi yayının da her sayfasında mercedes araba resmi var
Yürü git dedim. Hiçbiri FEM kadar iyi değil. Ben de ha bire FEM almayı sevmem ama mecbur aldık tüm denemelerini.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X