Şimdi Ara

Sosyal medyada tutacak profil önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet sitesi uzun vadeli bir bu yüzden düşünmüyorum ama kısa sürede tutacak yazdığım yazılar okunacak milletin önem verebileceği bir profil öneriniz var mı ? Mesela bir twitter hesabı,ama ne ile ilgili olduğunu bulmak gerekir.Zamanım var boş geçirmek istemiyorum.Yazı yazmayı seviyorum tweetler atarak başkalarının okuması falan hoşuma giderdi yani.Kısaca var mı öneriniz ?

• valla git bütün fenomenlerin twitlerini kopyala yapıştır profil fotoğrafına egzantrik bir şeyler koy. ergen gençlere hitap et, pazartesiye söv, eski sevgiliye saydır, 2-3 sayko müzik yaz tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkin--52

valla git bütün fenomenlerin twitlerini kopyala yapıştır profil fotoğrafına egzantrik bir şeyler koy. ergen gençlere hitap et, pazartesiye söv, eski sevgiliye saydır, 2-3 sayko müzik yaz tamamdır

Doğru diyorsun bunlar tutan şeyler ama daha güzel şeyler yazmak istiyorum ben.Yani kendim emek vererek...Başkalarıda cidden sevsin istiyorum falan filan
  • Emekle diyorsan kısa vadede pek beklentin olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu zamanda en kolay ergen tipleri etkileyip ün yapabilirsin. iki tane aşklı meşkli söz at takipedenitakipederim, şunlabunlatakiplesme taglarina da gir, bir tane de tiky profil fotosu at fame olursun o kesimde.

...ama bir işe yaramaz o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetnothing -- 25 Ocak 2014; 2:41:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.