-Kalite namına hiçbir çabası olmayanların para kazanabiliyor olması. Sabah akşam pc başında hıaamuna diye diye 5 milyon lira box office yapılabilmesi. He bunun bir de iki tane manken koyup 23 milyon box office yapılanı var.(Kardeşim benim)
-Araklayıp "lütfen emeğe saygı" diye ağlayanlar. Ulan bütün içeriğin %80 9gag, %19 reddit, %1'de tesadüfen aklına bir şey gelmiş. İngceden çevir, bizim dili olmayanlar ne anlar 9gag falan, onlar ilk defa görüyor diye benim diye kekle milleti, sonra kaliteli içerik.
He bu oyun oynayıp yayınlamalar da burdan başladı, buna çok takılamıyorum, bu tam anlamıyla arak sayılmaz bana kalırsa.
Ek olarak Barış Özcan diye biri var, içeriği çok kaliteli ama konsept tamamen çalıntı, vsauce takip ediyorum yıllardır, bunu görünce hem sevindim hem kabul edemedim, evet bunla uğraşılması güzel, saçma sapan içerikleri yok, ama bunu bir yerden görmese akıl edebilir miydi? Kendini çok yükseklerde görüyor, sürekli ders verme çabası, sanki bütün bu konseptin öncüsü o gibi afra tafraları var, emeğine 100, ancak zeka komplekslerine 0 veriyorum, İngcen var ve yabancı kanallara bakıp "ne yapsam da para kazansam" diye düşünmüşsün işte, abartmaya gerek yok, bizim bunlardan bihaber (aşağılamak için söylemiyorum ama artık cidden o raddeye geldi dil bilmemek)İngilizce özürlü gençlerimiz de sanıyor ki bu adam bir çığır açtı, tek o yapıyor bunları, gidiyor "100 tane sipariş verdim abi senin için" diye servetine destek çıkıyor, tabi kendi tercihleri, ama katlanamıyorum.
-"Erkeklerin kafası hep sexe çalışıyo çok iğreçsiniz!" diye ağlayıp, wattpad'de 15 yaşında kızların kendilerini bad boylara duvarlara vura vura yapmalı fantezilerini paylaşması, ve bunların asgari 2m okunma alıyor olması. Neymiş efendim Burak 50 tane kızla birlikte olmuş, ama bana gelince durulmuş, bana bakınca kendin kaybetmiş ben de onu affetmişim sora beni ordan oraya vura vura... He unutmadan bunun da 4m box office'i var bakabilirsiniz.
-Son olarak adını unuttum ama yalak yalak diyen bir arkadaş var, sosyal medyada ne olur biter her şeyden her saniye haberdar, öğrendim ki yalak lafı bir fenomenin falan lafıymış sanırım, işte sosyal medyada böyle saygısızca kelimelerle fenomen olanlar, ünlü olanlar, herkesin ağzında "AĞLA KUDUR YALAK" ne lan bunlar, niye ağlayayım? Ne bunlar şimdi?(Hadi yaz yorumlara "ağla")
Özetle saf salak üzerinden kazanılan paralar, popüler kültürün kölesi olan gençler. Şimdi muhalefet olucam diye bana "sin di yip i zimin" ya da "benim için de salak salak tespit yapanlar AHAHAHA" tarzı argümanlarla gelmeyin, bir şeyi boykot ettiğim falan yok. Fikrimi paylaşıyorum sadece.