Şimdi Ara

Sosyal Medya Referanslı Youtube izlenme Paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adsense Dostu Sosyal Medya Referanslı İzlenme Paketleri

    Fiyatlar Satış Kaygısı Olmaksızın, Tamamen Memnun Müşteri Portföyü Yaratmak İçin Güncellenmiştir.

    Sadece ilk hafta 2,5 milyondan fazla izlenme için bizi tercih eden, forumdan ve forum dışı bireysel ya da kurumsal tüm müşterilerimize teşekkürü borç biliriz.

    Yurtdışında günde en az 100$ kazanan arkadaşlarla yapmış olduğum sohbet ve arkadaşlıklarım doğrultusunda bu işi hakkıyla yapan ve 700+ mutlu müşterisiyle işlerini yürütmekte olan iş ortaklarımdan aldığım fiyatları sizlere sunmak istiyorum.

    İzlenmenin Gerçekliği (Gerçek/Fake) :Gerçek

    İzleyici kitlesi (İzlemelerin nerden geldiği) :(Facebook,Twitter,Instagram, Google Plus vd.)
    Mobil izlenme var mıdır? : Hayır yoktur

    Adsense dostu sosyal medya referanslı izlenmeler ne anlama gelmektedir?

    Biliyorsunuz ki Google sahte izlenmelere her gün yeni yöntemler geliştirmekte ve jingling gibi yöntemlerle direkt sahte izlenmeler yapmaya çalışan kişileri rahat tespit edip banlayabilmektedir. Fakat izlenmeler farklı şirketler olan Facebook ve Twitter referanslı olarak geldiğinden elinden pek de bir şey gelmemektedir. Videolarınız ne kadar sosyal medya kaynaklı olur ve izlenmeleriz de ne kadar fazla olursa videonuzun değeri Google'ın gözünde çok daha fazla değerli olacaktır. Bunun dışında en önemlisi izlenmeler kazançlarınıza daha fazla katkı sağlayacaktır.

    Riskleri azaltıyoruz
    Videolarınızı %90-%100 izlenme oranları ile gerçek izlenmelerden farksız hale getiriyoruz. Bu da risk oluşturacak en önemli etkenin ortadan kalkması anlamına gelmektedir.

    Videoma Youtube Sınırlama Getirir mi/ Para Kazanma Seçeneği Kalkar mı?

    Siz Youtube politikalarına aykırı özellikler barındıran bir video yüklemediğiniz takdirde videolarınızın yasaklanması/engellenmesi, para kazanma seçeneğinin ortadan kalkması söz konusu değildir. Fakat herkesin yaşadığı durumlar olan hiçbir ihlal barındırmayan ve Youtube'un kendi kafasına buyruk yasaklamalarını her zaman yaşamışsınızdır ve bunu malesef yaşamaya devam edeceğiz. Bunun izlenmelerle alakası olmadığının garantisini vermekteyiz.

    Referansınız Var mıdır?
    700+ memnun müşterinin dışında satış konusu Dünyanın önde gelen webmaster/online marketing forumlarının başında gelen ve sitenin yöneticilerinden olan ve aynı zamanda bu hizmeti kendisi de veren "BigBuddy" adlı kişinin onayından geçmiştir. Ayrıca kendim de bu hizmeti alan mutlu müşterilerden birtanesiyim.

    İzlenler Hangi Ülkelerden Gelmektedir
    İzlenmeler tüm Dünya genelinden gelmektedir. İzlenmeler başta Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Rusya, Fransa, İtalya, vd. olarak devam etmektedir. Kısa bir zaman içinde ülke odaklı izlenme hizmetini de satışa sunacağız.

    Daha çok kazanmak için ne gibi önerileriniz vardır?

    Sizler bu işten gerçekten para kazanmak ve hayatınızı idame ettirmek istiyorsanız eğer, siz önerim uzun vadeli yatırımlar yapmanızdır. Uzun vadeli yatırımdan kastım ise şudur; Kesinlikle bireysel çekim ya da herhangi bir logo barındıran ya da kullanıcısının bu işe yatırım yaptığını farkettiğiniz kişi ya da kurumların videolarına bulaşmayın. Birçok farklı video sitesinde adı dahi yazılmamış (adı 12356754.mov şeklinde)çok güzel videolar vardır, bunları bulun ve kanallarınıza yükleyin. İzlenme de satın alıp ilgiyi videonuza çekin. Youtube üzerinden video yüklemeyi tercih edenler ise mobese kameralarıyla çekilmiş güzel videoları tercih edebilirler.
    Videolarınıza 100 kelime de olsa bir açıklama girin, [U]özgün olması önemli değil.[/U]. Video başlığınız keinlikle özgün olsun, ben başlık bulamam diyorsanız da video ile alakalı ya da benzer haberleri google da aratıp haberlerin başlıklarını kopyalayıp yapıştırın...

    Videoların izlenme süreleri nasıldır?
    Videolarınız maksimum 72 saat içerisinde işleme alınır. İzlenme sayısı 100000 ve üzeri tercih eden müşterilerime 5 güne kadar yayılma sağlanabilir.

    Video Referanslarına Bir Örnek:
    [CENTER]
     Sosyal Medya Referanslı Youtube izlenme Paketleri

     Sosyal Medya Referanslı Youtube izlenme Paketleri
    [/CENTER]

    Referans olması için moderatörlerin seçmiş olduğu bir (1) kişiye ücretsiz 10.000 izlenme yapılacaktır.

    iletişim:
    skype:remeus34

    R10:dezda

    Ödeme yöntemleri : Paypal - Garanti - İşbank







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.