Şimdi Ara

Sosyal medya hesaplarımı kapatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık midem bulanıyor bu flörtöz aptal kızları gördükçe boşuna saf temiz duygularımı verdiğim kadınlar aklıma geliyor ya da böyle askeri videolar gördüğümde yaşadığım talihsiz olaylar beni depresyona itiyor. O yüzden ağustostan itibaren tüm sosyal medyayı kapatıp bir sene kendimi kütüphaneye kapatacağım ve yks ye hazırlanacağım. Whatsappı dahil silmeyi düşünüyorum zaten ulaşmak isteyen arkadaşlar bir şekilde ulaşacaklar 23 yaşında bu işe girişmek biraz zor olacak gibi daha önce bu tür kendini izole etmeye çalışan oldu mu verim aldınız mı ?

• Bence de fazlasıyla mide bulandırıcı bir ortam sosyal medya.

• Bence fazla gereksiz. İlgilenmemek bir seçenek ama kendini izole etmek biraz o işe fazla takıntılı olmak gibi. Ulaşılabilir olmak her zaman iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

Hocam bu kafamı çok kurcalıyor ama en ufak bir fotoğraf mesaj bile beni çok etkiliyor maalesef. Bu sene biraz kritik hayatımda olan insanlar kalıcı değiller gerçekten beni seven ya da tam bana inanan biri olsa yapmayacağım ama hepsi bana güven vermiyor.

• bazen üzülüyorum kullanıcısına yanıt

Siz biraz kendinizle barışık değilsiniz gibi geldi bana. Biraz dertleşecek birilerine ihtiyacınız var sanki.

• Bir dönem yaptım. İlk başlarda çok zorluyor ama sonra yavaş yavaş alışıyorsun. Bu sefer de ders çalışırken bunun sonu nereye varacak diye düşünüyorsun. Yani beyin dediğimiz şey boş durmuyor ama ders çalışırken acı çekmesi daha iyidir her türlü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.