Şimdi Ara

SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ TERCİH EDECEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bölümü tercih edecekler var mı?Bildiklerinizi paylaşabilir misiniz?Şuan önü açık görünüyor fakat 5-6 sene sonra nolur bilemiyorum.Bu sene açıldı mı bu ölüm üniversitelerde kılavuzda bulamadım.

• o punla gideceğine git pdr oku yandal okursun sosyal hizmetler hem iş alanı daha geniş devlet istersen devlette okursun

açıktan okunan bölüm için 380 puanla ünide seçmek ne kadar mantıklı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player2974 -- 26 Haziran 2014; 13:43:26 >
  • player2974 kullanıcısına yanıt
    dostum tercih edicem ama pdr nin altına yazcam ama kararsızım çünkü dediğin gibi erzurumda açmışlar açıktan da okunuyor.
  • Leo96 L kullanıcısına yanıt
    dostum bu bölümün en düşüğü 380 dedim oda bingöl de yani gidip bingole 380 ile yazacağıma marmarada işletme okurum
    şuda olur biliyorsun; git oku istediğin bölümü açıktanda yaz bunu kpssde bunuda denirsin. ama birde açık var şimdi mezun olana kadar açık kapanır ve zaten her sene 1000 öğrenci mezun oluyor açıktan
    okumak isteyenler açıktanda okuyabilir o şans var gider pdrmi yazar kafam rahat okurum

• Hacettepe sosyal hizmet gelirse durma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrakYollarıİltihabı

Hacettepe sosyal hizmet gelirse durma bence

Evet arkadaş güzel bir şey söylemiş Hacettepe'deki bölüm gerçekten çok iyi. İlk açılan orası olduğu için köklü de, hocaları da iyiymiş baya, sosyal hizmet düşünüyorsanız alanında bir numara olan okul Hacettepe. Pişman olmazsınız diye düşünüyorum. İstediğiniz gibi olur umarım.
  • mmorwen kullanıcısına yanıt
    orayı yazıcam kesin.pdr,sosyal hizmet sonrasına ist.,marmara ing işletme yazayım mı?Herkes pişman olursun diyor.Ya da sadece pdr yazıp tutarsa tutar artık tutmazsa 2.seneye kalıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yaptın kardeş nerdesin simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.