Şimdi Ara

Sosyal Fobiyi Yenme Topluluğu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
7
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yaş 19, ben de var sosyalfobi. Aslında düzeltilemeyecek kadar büyük değil, tipim iyi ve sadece zayıfım ama düzeltemememin sebebi dışarı çıkmak için bir sebebimin olmaması. Mesela arkadaşım mı varda dışarı çıkayım? param mı var da dışarı çıkıp bişey alayım yada bir yere gideyim? Şimdi birisi gelip "dışarı çıkmak için illa birisine ihtiyacım yok" diyecek ama sosyal fobiyi tetikleyen şey zaten yalnız olduğun her andır. Bide üstüne dışarda arkadaş grubu görünce, güzel kızlar görünce, onlarla bi alakanın olmadığını farkediyorsun ve daha da bunalıyorsun.

    Belki bende sosyal fobi değil de; paramım olmamasından kaynaklanan bir özgüvensizlik vardır.

    Mesela dışarda iş arasam arayamam, çekiniyorum çünkü. Bide geçen sene cafede komilik denedim 4 saat içinde kovdular, pizzacıda çalıştım ama işi yavaş yapıyorum diye sürekli uğraştılar benle, ben de 1 hafta sonunda o işi kendim bıraktım (Sanki 1 hafta da usta olacaz .mk, zibidiler çalışıyordu)

    Üst üste kötü tecrübe olunca dışarda iş aramıyorum, internette de dönüş olmuyor. O işi yapabilir miyim diye düşünüyorum hep. Yapamama korkusu da var.

    Yapabileceğim bi iş olsa, şu sorun çok hızlı bi şekilde çözülürdü ama işte sen misin çözmek isteyen. Liseden de mezun değilim, açıktan gitmeye başladım. Zibidilerin olduğu yere katlanamıyorum çünkü. En azından düz bi liseye yazdırsalardı bu kadar zibidinin arasında kafa dengi bi kitle çıkardı yine.




  • chicago_warriors C kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın yeni yazma fırsatım oldu, özel mesajdan ulaştım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.