Şimdi Ara

sosyal fobiden kurtulan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu illetten kurtulan var mı kurtulan varsa ne gibi yollar izledi

• sosyal fobiyi bıraktım artık sosyal hobi kullanıyorum tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanları bi bok zannetmeyi bıraktığımdan beri kurtuldum.sana tavsiyem kendine güvenmen hatta egoist bile olmanda sakınca yok.ama şu yüz kızarması olayında hiç bi çözüm getiremiyorum hemen olacak bişey değil sanırım
  • Ben kurtuldum.Kurtulalı bikaç sene oluyor yaş 18

• SEN ONDAN KURTULAMAZSIN, O SENDEN KURTULACAK

• her sosyal fobi konusuna yazdığım gibi psikolojik rahatsızlıklar hayatınızı mahvediyorsa. go to psikolog.
  • ŞİMDİ "OHA AFFI İZMİRLE İLGİLİ YAZMAMIŞ DİYENLER OLACAK", BU POST DA SİZE GELSİN.

İZMİRDE YAŞASAN SOSYAL FOBİ MOBİ KALMAZ ÇÜNKÜ İZMİRDE HERKES NEZAKETLİDİR, KİMSE KİMSEYİ AŞAĞILAMAZ SOSYAL SINIFLAR MEVCUT DEĞİLDİR.
    ÖRNEĞİN PELİNSU BERKECAN'A AŞIK OLABİLİR AMA BU DEMEK DEĞİLDİR Kİ AHMET KARDEŞİM PELİNSU'YLA BİRLİKTE OLAMAZ. İZMİR BÖYLE 1 YERDİR İŞTE.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlardan bıkan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben hala kurtulamadım
    Yavaşca nickime bakin

• Dışa dönük biri değilsen,sosyal fobiden kurtulsan bile büyük ihtimal benim gibi asosyal olursun.Artık insanlarla çok rahat iletişim kurabiliyorum hatta güldürebiliyorum ama asosyallik daha çok hoşuma gidiyor.Bana sosyal hayat pek keyif vermiyor.Tabi bu insanların 2yüzlü tavırlarını,çıkarcılıklarını gördükten sonra oldu. Herkes ön plana çıkmaya çalışıyor ve insanların ilgisini çekmeye çalışıyor.
    edit:Hatta bir kaç kişi böyle baya çevresi olan kişiler gel bizle takıl.Muhabbetin çok iyi falan dediler ama onlar gibi olmak istemiyorum.Bana çok komik geliyor onların davranışları.Hepsi de birbirine benziyor.Sanki hayatta çok zorluklar yaşıyolarmış gibi sosyal medyada melankolik laflar.Lüks janti kafelerde oturup sosyal medyada bildirim yapma.Tabi masada sigara araba anahtarı veya diğer değerli eşyalar olmazsa olmaz.Ne böyle bir hayat istiyorum ne de böyle bir hayatı devam ettirebilecek maddi bir duruma sahibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Pierro -- 16 Ağustos 2015; 16:40:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

ŞİMDİ "OHA AFFI İZMİRLE İLGİLİ YAZMAMIŞ DİYENLER OLACAK", BU POST DA SİZE GELSİN.

İZMİRDE YAŞASAN SOSYAL FOBİ MOBİ KALMAZ ÇÜNKÜ İZMİRDE HERKES NEZAKETLİDİR, KİMSE KİMSEYİ AŞAĞILAMAZ SOSYAL SINIFLAR MEVCUT DEĞİLDİR.
    ÖRNEĞİN PELİNSU BERKECAN'A AŞIK OLABİLİR AMA BU DEMEK DEĞİLDİR Kİ AHMET KARDEŞİM PELİNSU'YLA BİRLİKTE OLAMAZ. İZMİR BÖYLE 1 YERDİR İŞTE.

malesef izmirliyim kardeşim yalnız olunca insan böyle oluyor
  • NE ZAMAN SOSYAL FOBİ KONUSU ACILSA İZMİRLİLERİN SOSYAL FOBİYE SAHİP OLAMAYACAĞINI SOYLUYORUM SONRA KONU SAHİBİ İZMİRLİ CIKIYOR. NAZAR MI DEĞDİ NE??

• quote:

NE ZAMAN SOSYAL FOBİ KONUSU ACILSA İZMİRLİLERİN SOSYAL FOBİYE SAHİP OLAMAYACAĞINI SOYLUYORUM SONRA KONU SAHİBİ İZMİRLİ CIKIYOR. NAZAR MI DEĞDİ NE??

O lanet olası izmiri hemen yere bırak evlat

• quote:

NE ZAMAN SOSYAL FOBİ KONUSU ACILSA İZMİRLİLERİN SOSYAL FOBİYE SAHİP OLAMAYACAĞINI SOYLUYORUM SONRA KONU SAHİBİ İZMİRLİ CIKIYOR. NAZAR MI DEĞDİ NE??

KANKAAAAAAAAAAAAAA :Dddddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

Dışa dönük biri değilsen,sosyal fobiden kurtulsan bile büyük ihtimal benim gibi asosyal olursun.Artık insanlarla çok rahat iletişim kurabiliyorum hatta güldürebiliyorum ama asosyallik daha çok hoşuma gidiyor.Bana sosyal hayat pek keyif vermiyor.Tabi bu insanların 2yüzlü tavırlarını,çıkarcılıklarını gördükten sonra oldu. Herkes ön plana çıkmaya çalışıyor ve insanların ilgisini çekmeye çalışıyor.
    edit:Hatta bir kaç kişi böyle baya çevresi olan kişiler gel bizle takıl.Muhabbetin çok iyi falan dediler ama onlar gibi olmak istemiyorum.Bana çok komik geliyor onların davranışları.Hepsi de birbirine benziyor.Sanki hayatta çok zorluklar yaşıyolarmış gibi sosyal medyada melankolik laflar.Lüks janti kafelerde oturup sosyal medyada bildirim yapma.Tabi masada sigara araba anahtarı veya diğer değerli eşyalar olmazsa olmaz.Ne böyle bir hayat istiyorum ne de böyle bir hayatı devam ettirebilecek maddi bir duruma sahibim.

Ozet: Fakir ve asosyalsin

• Sosyal fobimden kurtuldum. 2 senede bambaşka bir insan oldum. Yaşadıkların,tecrübelerin sayesinde kurtulabilirsin. Herşeyden öncede kendine özgüvenin olacak. Şu an ciddi manada egoistim diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

Dışa dönük biri değilsen,sosyal fobiden kurtulsan bile büyük ihtimal benim gibi asosyal olursun.Artık insanlarla çok rahat iletişim kurabiliyorum hatta güldürebiliyorum ama asosyallik daha çok hoşuma gidiyor.Bana sosyal hayat pek keyif vermiyor.Tabi bu insanların 2yüzlü tavırlarını,çıkarcılıklarını gördükten sonra oldu. Herkes ön plana çıkmaya çalışıyor ve insanların ilgisini çekmeye çalışıyor.

Ozet: Fakir ve asosyalsin

İbretlik tespit.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbfprivet

quote:

O lanet olası izmiri hemen yere bırak evlat

İZMİR ulan İZMİR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.