Şimdi Ara

Sosyal fobi midir nedir bu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abartma be merve be
    kızım altı üstü onlarda senin gibi insan
    biraz çekingen olabilirsin normal bir şey bu herkes öyle bu devirde
    Kendini aşmak istiyosan mutlaka spor yap.
  • Ben taramalı makineyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmerve198

Ben de onu dedim kendim asmak icin insaat mühendisliği yazdım mesela erkeklerle iletisimim kotu çünkü daha cok erkeklerle bi adsda olmayi seçtim ustune gitmeyi istedim
    Keşke öyle bir şey yapmasaydın. Başkalarına inat veya sosyal ortam için inşaat müh gibi bir meslek edinmekte bayağı saçma olmuş gerçekten. Cidden bir inşaat mühendisinin nasıl bir kariyer yapıcağını felan düşündün mü nerelerde çalıştığını felan.

https://www.youtube.com/watch?v=oqJCJcyp1oE şu adama bi baksana

Evet Teknik ofiste felan da çalışabilirsin. Yönetime felanda geçebilirsin ama sonuç olarak çalıştığın mekanlar pek sevilecek yerler değil.

• quote:

Yapamıyorum ne yapcağımi bilmiyorum evde yatıyorum yol gösterici olmalı
    Tavsiyelerim kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula-bunela-labune -- 13 Temmuz 2018; 19:10:53 >
  • Seni özüne döndürecek adamım ben.Neredesin diye soracak olursan eczanelerdeyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dav

Merve sana kac kez yaZıcaz burda anlamadım gidip vermek istiyorsan baban bile engek olamaz sana ama duygusal sevgili modlarını falan boşver

Komşunuz 12 yaşındaki sevimli diye sevdigin berkecan varya giderin varsa o bile seni becermek istiyor

Esnafızın manavı ali abi varya 70 e dayanmış olan birazcık giderin varsa o bile seni becermek istiyor

Hadi kolay gelsin

Beyinsizin imzasi

Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.''

İmzası bu adamın

Ama yazdiklarina bak boyle srfsizler ne ara foruma tüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 13 Temmuz 2018; 20:10:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gizli narsizm var sende, güzelim, sayılıı üniversitedeyim, çok çıkma teklifi alıyorum ama bla bla, bence biraz kendini sorgulamalısın, belli ki kişisel potansiyelin yüksek ama ortaya çıkamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 13 Temmuz 2018; 20:39:13 >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Ne yani güzel dolgun bir kadını döllemek erkeklerin tabii hislerinden biridir ne var bunda

• oha herkes inanmış ama bu bildiğin cool story.
  • kızlarsoruyora döndü site
  • Senin erkek versiyonunum.Kız için pek sorun yokta erkek için çok sıkıntı çıkıyor. En basitinden kızlar asla böyle konuşmayan, tek takılan erkeklerin yanına gelmiyor. Ben de çekiniyorum ne kız arkadaşım ne erkek arkadaşım oluyor. Ama ülkede abaza çok. Güzel olduğunuzu söylemişsiniz boş bırakmazlar. Esprili ve konuşkan bir arkadaş edindiniz mi açılırsınız. 1 tane olsun öz olsun. Hatta sizin için avantaj bu. Şahsen ortamdan ortama giden kızları değilde sessiz, sakin ve utangaç kızlar favorimdir. Bu arada konu troll. Gerçek olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: If you my star

Senin erkek versiyonunum.Kız için pek sorun yokta erkek için çok sıkıntı çıkıyor. En basitinden kızlar asla böyle konuşmayan, tek takılan erkeklerin yanına gelmiyor. Ben de çekiniyorum ne kız arkadaşım ne erkek arkadaşım oluyor. Ama ülkede abaza çok. Güzel olduğunuzu söylemişsiniz boş bırakmazlar. Esprili ve konuşkan bir arkadaş edindiniz mi açılırsınız. 1 tane olsun öz olsun. Hatta sizin için avantaj bu. Şahsen ortamdan ortama giden kızları değilde sessiz, sakin ve utangaç kızlar favorimdir. Bu arada konu troll. Gerçek olduğunu düşünmüyorum.
    Bence konu sahibi ile birlikte olun.İki çekingen bir olunca bakarsın samanlıkta seyran olabilüü

• quote:

Ben de onu dedim kendim asmak icin insaat mühendisliği yazdım mesela erkeklerle iletisimim kotu çünkü daha cok erkeklerle bi adsda olmayi seçtim ustune gitmeyi istedim
    Yav kaybol kim böyle saçma sapan bir istek için inşaat mühendisliği yazar neymiş erkeklerle olan iletişimi geliştirmek içinmiş

• Oscar Nixon kullanıcısına yanıt
    Babam müteahhit diye yazdim aslinda 🤣🤣🤣

• Mervelere git..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

illa spor salonuna gitmen gerekmiyoR. Sabah biraz erken kalk. Al kulaklığını çık dışarı. Koş,yürü . Biraz yorul. Eve gel duşunu al , kahvaltını yap sonra ne bileyim odana geç ing öğrenmeye çalış. Yani demem o ki toplu olan ortamlardan biraz uzaklaş. Sanırım siz kendinizden çok başkalarına bakıyorsunuz. Onları inceliyorsunuz. Bence tam tersini yap. Kimseyi takma. Özgüvenin gelişir. Başkalarının merak edeceği şeyler yaşamalısın.

Konuyla alakasız ama evde nasıl ing öğrenebiliriz hocam var mı tavsiyelerin?

• quote:

Orijinalden alıntı: F E K E L İ

quote:

illa spor salonuna gitmen gerekmiyoR. Sabah biraz erken kalk. Al kulaklığını çık dışarı. Koş,yürü . Biraz yorul. Eve gel duşunu al , kahvaltını yap sonra ne bileyim odana geç ing öğrenmeye çalış. Yani demem o ki toplu olan ortamlardan biraz uzaklaş. Sanırım siz kendinizden çok başkalarına bakıyorsunuz. Onları inceliyorsunuz. Bence tam tersini yap. Kimseyi takma. Özgüvenin gelişir. Başkalarının merak edeceği şeyler yaşamalısın.

Konuyla alakasız ama evde nasıl ing öğrenebiliriz hocam var mı tavsiyelerin?

Alıntıları Göster
    Şöyle söyliyim. Youtube da çok güzel videolar var kendi kendine ingilizce öğrenmekle alakalı. İlk önce bi grammer kitabı alıp onu bitirebilirsin. Sonra reader at work kitabı var . İçinde full paragraf var onları gün gün okuyup tercüme edebilirsin. Ama sesli oku. Sonra çizgi film indirip alt yazılı izleyebilirsin. Şuan öyle yapıyorum. Regular Show u bilirsin. Onu indirdim. Onu izliyorum. Youtube da çok güzel ingilizce kanallar var. Mesela vox , in a nutshell gibi. Bunları alt yazılı izleyebilirsin. Ted x konuşmaları var. Bazı yurt dışı kanallar var ingilizce öğreten. Onların canlı yayınları oluyo. Bi keresinde katılmıştım. Orada bi çocuk chatte numarasını verdi whatsapp grubu için. Ona katıldım. Oradan biriyle hala konuşuyorum whatsapptan. İngilizce tabii. Böyle böyle geliştirebilirsin bence. Şuan ingilizcem temel seviyede tabii ki ama kendi çapımda bi şeyler yapıyorum işte. Daha iyi bi yöntem bulabilirsin kendin.

Learn English with EnglishClass101.com youtubeda böyle bi kanal var tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula-bunela-labune -- 14 Temmuz 2018; 10:30:42 >

• quote:

Şöyle söyliyim. Youtube da çok güzel videolar var kendi kendine ingilizce öğrenmekle alakalı. İlk önce bi grammer kitabı alıp onu bitirebilirsin. Sonra reader at work kitabı var . İçinde full paragraf var onları gün gün okuyup tercüme edebilirsin. Ama sesli oku. Sonra çizgi film indirip alt yazılı izleyebilirsin. Şuan öyle yapıyorum. Regular Show u bilirsin. Onu indirdim. Onu izliyorum. Youtube da çok güzel ingilizce kanallar var. Mesela vox , in a nutshell gibi. Bunları alt yazılı izleyebilirsin. Ted x konuşmaları var. Bazı yurt dışı kanallar var ingilizce öğreten. Onların canlı yayınları oluyo. Bi keresinde katılmıştım. Orada bi çocuk chatte numarasını verdi whatsapp grubu için. Ona katıldım. Oradan biriyle hala konuşuyorum whatsapptan. İngilizce tabii. Böyle böyle geliştirebilirsin bence. Şuan ingilizcem temel seviyede tabii ki ama kendi çapımda bi şeyler yapıyorum işte. Daha iyi bi yöntem bulabilirsin kendin.

Learn English with EnglishClass101.com youtubeda böyle bi kanal var tavsiye ederim

Hepsine bakıcam hocam teşekkürler (:

• Kızların normali bu ki davranislarda kız passive erkek active olur ilk adımı erkek atar kızı erkek eğlendirir sohbeti erkek açar. Kızın bi şey yapmasına gerek yok

• Bisiklet süremiyor ve inşaat yazıyor etkileşim için.

CSB

Ayrıca bu sosyal hayatındaki soruna rağmen 10-15 kişinin yazıyor olması ve bu da olmasa daha fazla yazacağını düşünmen de çok üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 14 Temmuz 2018; 11:22:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.