Şimdi Ara

Sosyal Eventli MMORPG Önerisi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce Hero Online'ı oynuyordum, rutin etkinlikleri sebebiyle.Haftanın şu günü tüm +50'ler toplanıp savaş alanına geçerdi GM ile birlikte, sonra savaş başlardı ve iki ırk GM'lerin öncülüğünde birbirlerine girerdi.Çok zevkliydi bu olay daha sonra Hero'nun oyuncuları azaldı, bir şeyler oldu eski aktifliği olmayınca bıraktım.

Sizden istediğim;

Sürekli topluca etkinlikler düzenlenen bir MMORPG önerisi yapmanız.

• silkroad online:)
  • Öyle bir oyun maalesef yok.
    Forsaken world öneririm.Günlük 3v3 6v6 arenalar günlük görevler günlük girmen gereken zindanlar ve 12v12 zaman geçirtiyor.Veya neverwinter dungeonları çok uzun.Veya dragons prophet.
  • 2. el guild wars 2 alırsan memnun olursun.
  • Aynen benim de aklıma Guild Wars 2 geldi. World vs World videolarına bakabilirsin netten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neverwinter da dungeonlar uzun ve oyuncu kitlesi kalabalık şuan için. PvP de günün her anı açık 5v5 sistemi ve belli saatlerde açılan 20vs20 sistemi mevcut.
  • Neverwinter iniyor deneyeceğim.
    Guild Wars 2 paralı olduğundan, o paraya değer mi değmez mi emin olmak istiyorum da öyle bi seçenek yok sanırsam. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: N20

Neverwinter iniyor deneyeceğim.
    Guild Wars 2 paralı olduğundan, o paraya değer mi değmez mi emin olmak istiyorum da öyle bi seçenek yok sanırsam. :D

GW2 çok eğlenceli ama neverwinter Türkçe ve bedava olması nedeni ile tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

quote:

Orijinalden alıntı: N20

Neverwinter iniyor deneyeceğim.

GW2 çok eğlenceli ama neverwinter Türkçe ve bedava olması nedeni ile tercih edilebilir.

Neverwinter'i denedim, hiç sarmadı açıkçası.Görsel olarak-kontrol olarak beni tatmin etmedi.
    Xbox için gold üyelik aldım onunla takılırım muhtemelen ama o da sarmazsa ki hiç sanmam, GW2'yi mutlaka denerim.

Öneriler için sağ olun beyler.
  • GW2'de indirim vardı 30 dolara düşmüştü fiyatı. Önümüz yılbaşı olduğundan yine indirime girecektir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gw2 oynadım beni tatmin etmedi. YAni hep eventle level kasıyorsun hep aynı şeyler bir süre sonra sıkıyor. Halbuki benim beklediğim böyle wow gibi quest sistemi falandı yada ne bileyim exp için slot dönme vs. Öyle değilmiş fail olduk sonra diablo 3 ile takas ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Gw2 oynadım beni tatmin etmedi. YAni hep eventle level kasıyorsun hep aynı şeyler bir süre sonra sıkıyor. Halbuki benim beklediğim böyle wow gibi quest sistemi falandı yada ne bileyim exp için slot dönme vs. Öyle değilmiş fail olduk sonra diablo 3 ile takas ettim

Quest sistemi zaten wowa benziyor. Sadece ayrık hikayeler var. Ama not düşeyim bende diablo 3 ile takas ettim. :)
  • Neath kullanıcısına yanıt
    Hayır değil quest sadece main olarak var. Yani 1 questten ilerliyorsun oda sırf hikaye üzerine. Ama hikayesi cokta kaliteli değil bir wow değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Hayır değil quest sadece main olarak var. Yani 1 questten ilerliyorsun oda sırf hikaye üzerine. Ama hikayesi cokta kaliteli değil bir wow değil

Guild Wars 2 de main dışında bir sürü quest var onlardan bahsediyorsun sandım. Zaten Wow gibi kalıplaşmış bir oyunla karşılaştırmamak gerek bence. Hiçbir oyun oynayamayız o zaman. Hikaye olarak Wow dan daha iyi bir oyunun çıkma olasılığı nerdeyse sıfır. Yeni paket geldiğinde gelişen hikayeyi beğenmeyip bırakan oyunculara sahip bir oyundan bahsediyoruz. Aslında bakarsan ben pek kötü ya da iyi eleştiri için uğraşmam ama wow ile toplu canavar kesme lafının aynı cümle de bulunmasına rahatsız oldum.
  • fiesta online piyasadaki kalabalık f2p oyunlardan biri kingdom questlerde 10-15 kişi ile birlikte dungeon tarzı yaratıkları kesiyosunuz ve sonda bossa geliyosunuz karşılıgında exp ve item sandıgı veriyor
  • gta online akıyorum ağabey

şuanlık sıkmadı, aksi taktirde tek tek denerim önerilerinizi
    çok sağolun beyler ilginiz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.