Şimdi Ara

Sosyal +30 yapanlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hedef tıp mezunum ve cok emek verdim çalıştım şuan Allah a şükür netlerim iyi bugün kültürün ondan kaçmaz ileri düzeyini çözdüm aşırı kasıntı geldi sosyali hele hele coğrafya adamlar ucmus öyle hoş sorular dinden eser yazar falan sormus tavsiye ederim matı fenide cok iyi

Sosyali 30 civarına sabitlemek için ne yapmak lazım coğrafya ve tarih için ayrı ayrı tavsiye verirmisin sadece deneme ve video ile halledilir yazmak ve sb çözmek istemiyorum

• Kültürün sosyal denemesini mi yoksa genel denemesini mi çözdün?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her dersten okyanus konu anlatımlı kitapları bitirdim(coğrafya tam bitmedi), bölüm denemesi çözüyorum. 35 doğru geliyor en kötü denemem. Tavsiye ederim. Ama şöyle bir sorun var ki okyanus kitapları tuğla gibi. Çok kalın. Bu saatten sonra bitirmesi zor olur. O yüzden daha ince bir yayın bulabilirsseniz daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmeesra

Kültürün sosyal denemesini mi yoksa genel denemesini mi çözdün?

bölüm denemeleri çöp kültürün genel denemesi olarak orta ve ileri düzey baya güzel cevap anahtarı yanlısları var o ayrı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

Ben her dersten okyanus konu anlatımlı kitapları bitirdim(coğrafya tam bitmedi), bölüm denemesi çözüyorum. 35 doğru geliyor en kötü denemem. Tavsiye ederim. Ama şöyle bir sorun var ki okyanus kitapları tuğla gibi. Çok kalın. Bu saatten sonra bitirmesi zor olur. O yüzden daha ince bir yayın bulabilirsseniz daha iyi olur.

Allah bozmasın kardeşim endemik bölüm denemesi sipariş edicem biraz öyle gidiyim eksiklerimden soru falan çözerim
  • tıporfeed kullanıcısına yanıt
    Sizin çözdüğün ileri düzel 3 lü deneme mi tam emin olmak istiyorum da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kültür ileri düzey 3 4 5 ortadan daha zor +cevap anahtarında yanlışlık var. pişman oldum o denemeyi aldığıma. ygs ile alakası yok sınavın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dinden 3-4 net şart. Din için bir kaynak bulmak lazım forumda vardı dini bilgiler paylaşan . Felsefe yine oradanda 5-6 net kap. Ettimi sana 10 net.
  • Ben final s. b çözüyorum bitince deneme alacam ama çözümlü deneme yok editör var endemik var nasıl sizce kullanan varmı?

Hocam bende özet şeklinde video aradım bi tane bulamadım konu konu izlemek gerekiyor sanırım :((
  • cevap anahtarında yanlıslar var kabul ama bariz ortada oluyo anlıyosun ben cok sevdim hocam zorlayan deneme bu sene böyle çözmemiştim ben 125-130 arasında geldi benim sosyal düşük geldi aşırı bilgiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Dinden 3-4 net şart. Din için bir kaynak bulmak lazım forumda vardı dini bilgiler paylaşan . Felsefe yine oradanda 5-6 net kap. Ettimi sana 10 net.

din ful geliyo bro öyle çalışmadım hiç 2016da patladım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmeesra

Sizin çözdüğün ileri düzel 3 lü deneme mi tam emin olmak istiyorum da

aynen kardeşim mor renkli olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.