Şimdi Ara

sos veya som hilesi warmış! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Namaz ve ibadeti bu tür gereksiz forumlarda kullanıp dalga geçmenizi kınıyorum..
    Post kasmak için başka bir şeyler bulun.,
    Böyle bir şeyin olmadığını sadece sanş meselesi olduğunu söylemek bu kadar mı zor arkadaslar.
    İlla eşşeğin altında buza arayacaksınız...!

Orjinalden alıntı: KhaiL

Sizi şidetle kınıyorum.
    Namaz ve ibadeti bu tür gereksiz forumlarda kullanıp dalga geçmenizi kınıyorum..
    Böyle bir şeyin olmadığını sadece sanş meselesi olduğunu söylemek bu kadar mı zor arkadaslar.

sizin gibilerin soyu bitti sanıyordum gene türemişsiniz anlaşılan

1-post kasar kasmaz sanane seni neden ilgilendirir??adam namazla geçer istedğini yapar günahı onadır sanane??herşeye atlamayın

2-adamın dediği şey hangi akla ve hangi mantığa sığar??bu böyle kaçıncı konu haberin var mı???senin o post kasıyor dediğin adamlar bundan önceki konularıda bildiğinden böyle cevap veriyorlar.fikir sahibi olamdan önce bilgi sahibi ol

3-madem bu gereksiz bir forum,seninde çok gerekli bir insan olarak burada işin ne??

4-tipik müslüman türk işte.laf var iş yok.konuyu mod. lara söyleyeyim,uyarayım,şikayet edeyim,YOK!!!

sadece sizi kınıyorum.kına sen bizi kına çokta takarlar seni(ben takmıyorum açıkçası).

5-biz bu işlerin şans olduğunu defalarca söyledik,anlatamadık.haal elıxır haritası buldum,unıon a şunu yaz lvl atla vs. konular açılıyor.önce onları araştır bi bak bakalım.sonra gel kına bizi

• quote:

Sizi şidetle kınıyorum.

Güzel kardeşim. Dalga geçilen mevzuu din ve namaz değil. Soruyu soran arkadaşla dalga geçiliyor bu bir.
    Ancak dini olayları bu tür esprilere alet etmeyin diyebilrsin ki burada uhrevi olan hiçbirşeye kötü ve yanlış bir yaklaşım yok bu iki.
    Olayın dozu kaçarsa, din konusunda yanlış veya bilinçsiz bir yaklaşım espri vb yapılmaya kalkılırsa ilk önce ben dur derim inan bana bu üç.
    Ve her şeye rağmen doğru bildiğini yapıp bizleri uyardığın için teşekkürler bu dört.

• Yav yine delinin biri kuyuya bi taş attı butun forumcak çıkarmaya uğraşıyorsunuz kapansın şu konu işte yok hile mile...

• MİLLET İYİCE DELİRMİŞŞŞ

ÖLÜMÜNE KANKAYIZZZZ
  • Fou bunu buraya yazman yanlıs Icınde sakla.O arkadasının dediğide doğru olabilir ama duymam lazım bastan!

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Sizi şidetle kınıyorum.

1-post kasar kasmaz sanane seni neden ilgilendirir??adam namazla geçer istedğini yapar günahı onadır sanane??herşeye atlamayın

2-adamın dediği şey hangi akla ve hangi mantığa sığar??bu böyle kaçıncı konu haberin var mı???senin o post kasıyor dediğin adamlar bundan önceki konularıda bildiğinden böyle cevap veriyorlar.fikir sahibi olamdan önce bilgi sahibi ol

3-madem bu gereksiz bir forum,seninde çok gerekli bir insan olarak burada işin ne??

4-tipik müslüman türk işte.laf var iş yok.konuyu mod. lara söyleyeyim,uyarayım,şikayet edeyim,YOK!!!

sadece sizi kınıyorum.kına sen bizi kına çokta takarlar seni(ben takmıyorum açıkçası).

5-biz bu işlerin şans olduğunu defalarca söyledik,anlatamadık.haal elıxır haritası buldum,unıon a şunu yaz lvl atla vs. konular açılıyor.önce onları araştır bi bak bakalım.sonra gel kına bizi

gene döktürmüşsün.

yazdıklarını aslında ben yazacaktım ama sayende +1 demekle yetinmek zorunda kaldım.

• BU İŞİ İCENE ELMA DERSEM CIK ARMUT . DERSEM CIMA ISINE CEVIRMISLER BEA

CANAVAR KESERKEN ELMa DE SOM CIKIYO ARMUT DERSENN ASA FİLÜT..
  • bende arkadaşa hak veriyorum böyle şeylere dini alet etmeyin başka şekilde dalga geçin burası herkese açık bi paylaşım yeri biraz daha saygılı olun hassas insanlar vardır içimizde onları kırmayın inanan insanlar inançlarına laf söyletmez sizde laf söyletmeyin değerlerinize
    sos olayına gelince ben kasar ken gm lerden sos istiyorum nasılmı -gm sos plss :( plss:(.. yazıyom ama hiçde etkili değil çok acımasız bu gm ler
    Athens
    Lady Demans
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoU

slm
    beyler bnm bir ark.ım 34 lw. bi gün çocuğu gördüm konuşuoz çocuk dedi''millet sos hilesi bulmuş somunda hilesi warmış''dedi. bn şaştım!ama birkaç gün sora veniceda yüksek lw bir abiden bilgi aldım adam war dedi ama kimse bilmiyor!adamlar hep lwline göre sos çıkartıyormuş hemde hile deilmiş bir taktik anlıyacağınız bu forumda bu işi bilen bir ark.yazarsa sevinirim.Maksat türkler master olsun dimi!

başlık yanlış hile deil taktik!!!!!!!!

EHEHEHEHE MUHAHAMUHAA O hilee Degi,l kardeş
    herkeze söyle acıklıyam Knight oldugu gibi burdada bazı itemleri yane sosları somları gercek parayla Gmlerden alıyoruzzz +70 charlar soslar somlar aradıgınz herşey gercek parayla Gmlerden alıyoruzzz Bu alım satış yerininide Skılroad online sitesindeki forumdan bakablirisinizz

• quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

He kardeşim var.
    Üç kulhü bir elham ile kesersen mob u sos çıkıyor.
    Yanında iki rekat da namaz kılarsan som çıkıyor.
    Tövbe yarabbim tövbe.
    Yeter be kardeşim. Sazan gibi herşeye atlamayın öyle. Bi de bunun içintopic açmışsın varsa söyleyin diyorsun.
    Olta mı atıyorsun bize anlamadım ki?

Lvl: 99999.....(kore server puhahahahah)

• sp farm ne demek?????????
    Lvl: 99999.....(kore server puhahahahah)
  • @archerx ark.ım snn bana dediğin sana geçsin yetery a çok abarttınız kim nerrden bilio !!!!!!bilen ark.lara sordum bn bilgisler konuşmasın dedik nu forum ne oldu yaaaa

Orjinalden alıntı: komoliJR

sp farm ne demek?????????

ALAKAYA MAYDONOZ VUR BELİNE KAZMAYI
    Imagination, life is your creation...

You are my doll, rock'n roll, feel the glamour in pink,
    Kiss me here, touch me there, hanky panky...

• quote:

Orjinalden alıntı: FoU

@archerx ark.ım snn bana dediğin sana geçsin yetery a çok abarttınız kim nerrden bilio !!!!!!bilen ark.lara sordum bn bilgisler konuşmasın dedik nu forum ne oldu yaaaa

arkadaşım sen aklını mehmetçik vakfına fln mı bağışladınbu kadar insan diyor olmaz diye,bir kişi olur dedi diye ona inanıyorsun;burdaki arkadaşlara inanmıyorsunsenin o YÜKSEK LVL I ABİ dediğin kişi maksimum 30 lvl dır oda sizi keklemek için demiştir.sizde inanmakla kalmayıp buraya konu açmışsınız helal

sen hiç mi düşünemdin;hadi böyle birşey varda,nasıl olacak bu?yani şifresi ne olacak??

down dan 20 adım ilerliyorsun.daha sonra sola dönüp yaklaşıp 12 camel adımı gidip,önüne gelen ilk gun powder ı kesiyorsun.sana da 32 lvl sos sword düşüyor(crt ve blue gibi özelliklerini ayarlayabilirsin bunun içinde her crt için 2 earth ghost,her ınt bonusu için 2 tane demon horse kes)

bunu mu bekliyorsun arkadaşım Allah için söyle

• quote:

Orjinalden alıntı: sak__

SP FARM YÜZÜNDEN ARTIK YAWAŞ YWAŞ PİSKOLOJİLER BOZULUYOR BENCE HERKES HİLE DÜŞÜNMEYE BAŞLADI

Dağıtın kafanızı

• madem öle taktikli çıkıyo sen o adama çıkanları göster desen mal gibi kalır ortada

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Sizi şidetle kınıyorum.

Ben ne aşırı dinciyim nede aşırı müslüman,Bu konuya atlamamın sebebi bunlar değil.

1-Konuyu açan arkadaş doğru yada yanlış bir şey duymuş. Bunuda gelip forma yazmış. Sizde espiri yapacağim milleti güldüreceği diye dini ve ibadeti ele almışsınız.
    2- bu forumu sürekli takip ediyorum. Ama şu ana kadar katılma gereği duymamıştım. Bu konuyu görünce ve bu şekilde ibadeti ve dini espirilerinize alet etmenize çok kızdım ve sizi uyarma isteğinde bulundum.Yanlışmı yaptım bilmiyorum (BANANE)
    3-Evet gereksiz konu senden biliyorsun.Defelarca açıldı üzerinde çok konuşuldu sadece sanş olduğunu biliyorsun.Gerekli insanmıyım değilmiyim bu tartışılır, işim felan yok. Sadece sizi uyarmak için yazdım.
    4-Modlara konunun içeriğinden çıktığını espiri olarakda bu din ibadet vs.vs. terimler kullanıldığını ilettim. Şikayetimde bulundum..
    5-Arkadaşım genelde forumdayım bende biliyorum bu tür konuların çokluğunu.Ama diyorum ya işde bu şekilde espiri yapmanın ne alemi var. Şans işi kardeşim deyip geçsenize. Ne kazandınız sorarım size?. Ne geçti elinize bu tür espiriler yapıp.Bir kaç kişiyi güldürdünüz veya kızdırdınız ne geçti elinize.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.