Şimdi Ara

Sorunun Ne Olduğunu Çözemedim ? - Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım bileşenlerini Ek'te bulabilirsiniz.

Windows 7 Pro kullanmaktayım. Bilgisayarım chrome açsam bile inanılmaz derecede kasıyor. Daha öncesinde verimli bir şekilde oynadığım oyunları oynayamaz oldum. Neden böyle olmuş olabilir ? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sorunun Ne Olduğunu Çözemedim ? - Yardım!Sorunun Ne Olduğunu Çözemedim ? - Yardım!

• Farbar logları gönderirseniz sistemi kontrol edebilirim.
  • Up
  • Chrome yada oyun açtığınızda, bunlar açıkken görev yöneticisinden işlemci ram kullanım miktarlarını gözlemleryip buraya bir atın. Windows 8 ve 10'da disk yüzeyinin anlık kullanımını da görev yöneticisinden bakılıyor ama windows 7'de yoktu sanırım. Bakabiliyorsanız disk kullanım miktarlarına da bakın. Hard disk sentinel ile disklerinizin durumunu da görebilirsiniz. Programı indirin kurun. Sol taraftaki yerden disklerinizi seçin sağ tarafta ilk sekmedeki görüntüyü çekip buraya yükleyin. Diskinizin durumuna da bakalım.

Ek olarak 2 gb ekran kartı artık pek yeterli gelmiyor. Tabi ekran kartı direk sıkıntınızın kaynağı demiyorum. Lakin kullandığımız uygulamalar artık daha fazla sistem kaynağı tüketiyor. Haliyle eski performansı alamıyoruz.

Velhasıl işlemci ram disk kullanım yüzdesi ve tabiki diskinizin durumuna baktıktan sonra sorunun kaynağına yönelik bir şeyler şekillenebilir kafamızda.

Şimdilik kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.