Şimdi Ara

sorunu çözülen arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bundan sonra lütfen açtığınız konuları daha sık takip ediniz ve çözülen sorunlarınızı başlığınızın sonuna parantez içinde yazınız... mesela (sorun çözüldü) veya ( çözüldü) şeklinde...

bu şekilde çözümlenmiş veya çözüm beleyen sorunları daha iyi ayırabilip ona göre yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımıza daha hızlı ve öncelikli ulaşmamızı sağlamış olursunuz...

anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ado

sizlerden bir ricam var
    bundan sonra lütfen açtığınız konuları daha sık takip ediniz ve çözülen sorunlarınızı başlığınızın sonuna parantez içinde yazınız... mesela (sorun çözüldü) veya ( çözüldü) şeklinde...

bu şekilde çözümlenmiş veya çözüm beleyen sorunları daha iyi ayırabilip ona göre yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımıza daha hızlı ve öncelikli ulaşmamızı sağlamış olursunuz...

anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...

Ayrıca sorunun nasıl çözüldüğünü de lütfen yazın. Olur ki aynı sorunu başka bir arkadaş yaşar. Yardım istediği zaman onu sorunun çözümü bulunan topice yönlendiririz. Topic kirliliğinden de kurtuluruz.

• bu da mantıklı bir yaklaşım...
    benim bunu yazmama sebebim ise şuydu zaten çözüm önerileri topic içerisindedir ve aynı sorunu yaşayanlar bu önerilerden yola çıkarak kendi çözümünü üretebilir fakat bazen burada cevap gelmeden bazen kendimiz sorunu çözebiliyoruz o zaman bu gibi durumlarda bilgi paylaşımı adı altında elbette ki sorunun nasıl çözüldüğünü yazmak arkadaşımızın dediği gibi en mantıklısı olacaktır...
  • hatırlatma için bir mesaj daha atalım ki okuyamayanlar da okusun...
  • Bir istek de ben yapayım :
    Lütfen sorununuz çözüldükten sonra, ilk mesajınızı silip veya konunun başlığını değiştirip, "çözüldü silinebilir" yazmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: efshane

Bir istek de ben yapayım :
    Lütfen sorununuz çözüldükten sonra, ilk mesajınızı silip veya konunun başlığını değiştirip, "çözüldü silinebilir" yazmayın...

evet bu da dikkat edilmesi gereken başka bir husus...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.