Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SORUNSUZ SİYAH IPHONE 4S 16GB YURT İÇİ Satın Al 2 Temmuz 2016 19:32 1 1 SORUNSUZ SİYAH IPHONE 4S 16GB YURT İÇİ Bilmem kaç yılında avea dan aldığımız Siyah iphone 4s 16GB telefonu satıyorum, uzun süre annem kullanmıştır ancak artık el işi izlerken ekran yetersiz geldiğinden değiştireceğim Telefon gayet temiz kullanılmış olup sıkıntısı yoktur. İos sürümü 8.3 tür hiçbir kasma donma yapmıyor. Kulaklık ve şarj aleti orjinaldir ve sorunsuzdur ancak şarj aletinin kablosu yıpranmış olduğundan değiştirdim şarj kablosu orijinal değil fakat sorunsuzdur. Adana da yaşıyorum alışverişi Adana’da elden, diğer şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde yapmayı düşünüyorum ( kargo yaparken de cihazı benim note 3 neo kutusuna korunaklı bir şekilde yerleştirip öyle yollayacağım.) Evet pek alışveriş yapmadım forumdan alışveriş yorumum yok ancak forumun 2008’den beri üyesi olan biri olarak ve daha sonra konuşarak da güvenilebilir biri olduğumu düşünürseniz alışveriş yapabilirsiniz. Fiyat:400 TL. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana,Çukurova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Buds 2 kapalı kutu sıfır Samsung tab 8 ultra Samsung buds 2 (kulaklık kapalı kutu) hediyeli 16gm Ramli Macbook Air M1 pil%100 3000tl lik hediyeli 8/256 Lenovo z580 SSD takviyeli i5-3210m 500gb SSD 8gb ram gt635m 2gb