Şimdi Ara

Sorunsuz, Sıkıntısız, Tertemiz S3 Mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S3 Mini
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir annemin kullanmakta olduğu s3 miniyi telefon değişikliği ve öğrenci olduğum için paraya ihtiyacım olması sebebiyle satmak istiyorum. Telefonun her şeyine kefilim. Samsungların bu serilerinin tamamında görülen kenarlarının soyulması olayı bile bu telefonda minimal derecededir. Özellikle kılıfla kullanıldığında asla belli olmamaktadır. Telefon ilk alındığı günden beri jelatin ve sert silikon kılıf ile korundu. Kasasında ve ekranında en ufak bir çizik veya çatlak yoktur. Telefonun android sürümü orjinal olarak Android 4.1.2'dir. Telefonu kullandığımız süre zarfında günlük kullanımda herhangi bir kasmaya asla sebebiyet vermemiştir. Sosyal medyayı rahatlıkla kullanabileceğiniz bir telefondur. Telefonu fabrika ayarlarında vereceğim. Yani ilk kurulumu yapacak kişi siz olacaksınız. Kutu içeriği (kulaklığı, şarj adaptörü) orjinal olarak durmaktadır. Kutusuyla beraber satılıktır. Garantisi bitmiştir. Telefonun yanında bir adet data kablosu hediye edeceğim. Şarj süresi olarak bu seride kronikleşen batarya sıkıntısını gidermek için kaliteli yansanayi bir batarya ile çok uzun süredir sıkıntısız kullanılmaktadır. Fiyat pazarlıksızdır, telefona kefilim. Fiyat konusunda ısrarcı olan arkadaşlar sitedeki diğer ilanlara bakabilir. Kargo teslimatı için önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderilir ve kargo ücreti alıcıya aittir. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Fiyat:230 TL

Sorunsuz, Sıkıntısız, Tertemiz S3 Mini Sorunsuz, Sıkıntısız, Tertemiz S3 Mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagaan_S -- 16 Eylül 2016; 13:13:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı ben mi göremedim

• Çok özür diliyorum hocam, fiyatı ekledim.

• SATILMIŞTIR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.