Şimdi Ara

Sorunsuz Intel Pentium Dual Core 4MB 3.0 ghz 40 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunsuz kullandığım dual core işlemcim satılıktır.Beraberinde stok soğutucusu da verilecektir.Fiyat 40 tl.

http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB)

SATILDI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect_89 -- 21 Şubat 2012; 20:52:20 >

• bana şu posta havalesi için gerekli bilgilerini verirsen sevinirim tc kimlik no şartı var. alayım artık yapabileceğim birşey yok banka hesabı işi beni fazlası ile aştı hakkaten adı gibi adamı turuncuya boyuyor şu turuncu hesabı ING bankasının.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

bana şu posta havalesi için gerekli bilgilerini verirsen sevinirim tc kimlik no şartı var. alayım artık yapabileceğim birşey yok banka hesabı işi beni fazlası ile aştı hakkaten adı gibi adamı turuncuya boyuyor şu turuncu hesabı ING bankasının.

tc: 20251354226

ptt ısparta merkez şube

fatih tulum adına

05416559444
  • 2 saat sonra elinde bil ücreti.
  • quote:

2 saat sonra elinde bil ücreti.

ok
  • arkadaşa güvenmek imkansızdır 40 tl yazan cpu için 50 lira diyorum diyerek aradı beni. alışveriş yapacaklar havale yapmasın yada yaparsada dekontunu foruma koysun. ben vermeyeceğim 10 lira. güvenilmez biridir. postane havale dekontunu çıkarttırıp koyacağım postaneden. ayrıca işlemcide başka çıktı 925 modeli allah bilir overclockla fırınlanmıştırda windows kurunca göreceği artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_flood -- 22 Şubat 2012; 15:25:54 >
  • quote:

arkadaşa güvenmek imkansızdır 40 tl yazan cpu için 50 lira diyorum diyerek aradı beni. alışveriş yapacaklar havale yapmasın yada yaparsada dekontunu foruma koysun. ben vermeyeceğim 10 lira. güvenilmez biridir. postane havale dekontunu çıkarttırıp koyacağım postaneden. ayrıca işlemcide başka çıktı 925 modeli allah bilir overclockla fırınlanmıştırda windows kurunca göreceği artık.

dur heyecan yapma bir çok satışım var benim fiyatı 40 tlye çektiğimi unutmuşum olamaz mı bu yüzden aradım seni.senin 10 tlne mi kaldım ben kargoyu göndermezdim öyle bir durum olsa.sen de amma doluymuşsun dökmüşsün içini maşallah eğer memnun kalmadıysan gönder aldığın ürünü geri vereyim paranı ben memnun kalmadım senden eğer göndermezsen hakkımı helal etmiyorum sana hayrını göreme inşallah o işlemcinin oldu mu 10 liralık insanlar sizi!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.