Şimdi Ara

Sorunsuz DSi yanında 2 Oyun ve 2 adet R4 Kart (düz ve sdhc 3ds) ile birlikte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zamanım olmadığı ve uğraşamadığım için konsolumu satıyorum.

Resimlerde de göreceğiniz gibi yanında r4 kart ve r4 sdhc 3ds dsi kartlarını vereceğim.

ayrıca 2 adet oyun var yanında fifa 11 ve new super mario. orjinal şarj aleti ile birlikte gönderilecek.

r4 sdhc olanı yazılım farklılığından dolayı cihaz kabul etmedi. normal bi ds lite üzerinden yeni yazılım ve update yüklendiğinde sorun ortadan kalkacaktır. elimde ds lite olmadığı için yapamıyorum açıkçası vaktim de yok.

düşmeye bağlı köşesinde bir darbe izi mevcuttur ama oyun oynamaya hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır. sadece estetik görünümü etkilemektedir. cihazın çalışmaanhiç bir aksamı yoktur.

cihaz için istediğim rakam 180 TL. Kargo benden.
     Sorunsuz DSi yanında 2 Oyun ve 2 adet R4 Kart (düz ve sdhc 3ds) ile birlikte Sorunsuz DSi yanında 2 Oyun ve 2 adet R4 Kart (düz ve sdhc 3ds) ile birlikte
     Sorunsuz DSi yanında 2 Oyun ve 2 adet R4 Kart (düz ve sdhc 3ds) ile birlikte Sorunsuz DSi yanında 2 Oyun ve 2 adet R4 Kart (düz ve sdhc 3ds) ile birlikte
     Sorunsuz DSi yanında 2 Oyun ve 2 adet R4 Kart (düz ve sdhc 3ds) ile birlikte

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.