Şimdi Ara

Sorunlu Alışverişler - Xbox One Digital Kardeşlik (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
6
Favori
5.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TheAssgardian adlı üyeden alışveriş yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
    Ben kendisiyle bir sorun yaşadım mı? Hayır. çünkü ben alışveriş yapmadan önce alışveriş yapacağım kişiyi araştırıyorum. Araştırmam sonucu üslubu ve kişiliği ile güven vermemesi sebebiyle alışveriş yapmama kararı almıştım, sizide alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allyjhan kullanıcısına yanıt
    Malum kişi yine millete sövmekle meşgul :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisinin bir forumdaşa attoüı mesajlarını gördüm, çöülebilecek ve medenice konuşulacak bir konuda küfürler hakaretler. Ergence dengesiz tavırlar. Böyle insanlara gerek yok. The Asgardian ‘ küfürlerin ve hakaretleein için seni kınıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, burada oyun alabilmek için, güvenilirliğimi göstermek için yapabileceğim bir şey yok mu benim? 2 aylık forum kullanıcısıyım. Oyunları paylaşabileceğim arkadaşım da yok malesef. Dünyanın parasını tek başıma vermek istemiyorum. Güvenilir olmak için uzun yıllar beklemek mi gerekiyor? Bilmediğim için soruyorum, bilenler yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana karşı güven sorunu yaşayan varsa eski ve referanslı üyelere önce hesabı verip sonra parayı alırsan zamanla güvenirliğin artar ve referansların çoğalır ileride sıkıntı yaşamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam. Sürekli forumdayım, seni çok görüyorum elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsun. O zaman en iyisi şu; mesela referanslı bir üyeden oyun aldığımda ona rica ederim satacağım zaman yardımcı olabilir misin diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: real_alpi

    sn ultraryu nickli xbox one oyun saticisi p2 hesap icin 70tl mi para odedim ve siz benim oyun bedeli parayi alip tekken oyununun p1 hesabi sizde idi fakat siz xbox one tekken 7 oyunu size ait dijital p1 hesabindan gizlice habersizce haber vermeden sifreyi p1 hesabi sifreyi hep surekli degistirdiniz biz p2 hesaptan tekken 7 xbox one oyunu sorunsuz oynayamadik maalesef ve sen sifreyi degistirecek kadar karakteri negatifsin ne yapalim bizde her zaman böyle yaptigin icin hesap icin parasini odeyip oynamak istedigimiz oyunun p2 sini kurtarmak icin hesaba telefondan güvenlikten giris yaptik sen surekli p1 ini habersizce en az 4 5 defa surekli haber vermeden gizlice degistirdin parasini verdigimiz oyunu oynatmadin hakkimizla aldigimiz oyunu senin p1 degisikliginden oynayamadik hakkimiza girdin ve bizde 5 defa p1 degistirdigin icin telefondan hesabin microsoft guvenliginden girdik zaten sen p2 hesap icin 70 tl mizi aldin sonrasindada p1 hesabi sahibi sen oldugun icin p1 den sen sifreleri surekli olarak degistirdin ve bunlari yaparken sinsice yaptin gizlice yaptin ve hic haber vermedin uyarmadin utanmiyorsun benim parami aldin oyunumu p2 hakkimi tekken 7 p2 i hakkimi vermedin benim oyunum yok 70 tl sana haram olsun başimin gozumun sadakasi olsun herkesin kani saglam olmaz iyigunler uzak durun ultraryu dan oyunu xbox one da size p2 satar atm den güvenip parasini yatirirsiniz fakat bir süre sonra 45 gun icinde p1 i gizlice degistirir haber vermez ortada kalirsiniz onun özel ahlaki bu bir sey yapamayiz haram olsun 8ayda en fazla 5 defa oynadim p2 hessabini bize satip p1 hesabini surekli gizlice habersizce sinsice degistigi icin ultraryu dolandiricidir
    Ne diyo bu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iaaynaci

    Merhaba, öncelikle faydalı bir konu. Malum satış bölümüne yazılınca hack yiyor yorumlar.
    Şimdi,
    1 - Ben geçen sene sonunda 11. ayda falan subutayu2@gmail.com mail hesabına tanımlı bir Overwatch oyunu satın aldım #xientina nick'li arkadaştan. Hesap P1'di. 4 ay kullandım hesabı. Sonra kullanamadım. Şifre değişimi yapılmış. İşin aslını astarını öğrenmek için epey bir vakit harcadım. Parası bir şey değil. Zaten 30 liraya almıştım. Aldığım dönemde, oyunun piyasaya sürüldüğü dönemde, ve forumda satışının yapıldığı dönemde hep geriye giderek tüm mesajlara baktım. Satan arkadaşlara tek tek mesaj attım. Sırf bu işi çözmek için. Benim asıl amacım bu işi yapan arkadaşı ayyuka çıkarmaktı. Nitekim sonuca varamadım ve çabalarım boşa gitti. Oyuna aldığım arkadaş #xientina 'da oyunu #machavelli nick'li arkadaştan almış. Bu arkadaşta #Zyprox nick'li arkadaştan almış. Bu arkadaşta #subutayu nick'li bir arkadaştan bahsetti. Ama bulamadım öyle bir arkadaş. Takdir sizin.
    2 - Bir de Mehmet Halıcı diye bir arkadaş'tan GEOW 4 ilk çıktığı zamanlarda çift hak olarak oyunu satın aldım. Forum nick'i #memo123 gibi bir şey olması lazım tam emin değilim. Ancak bana Bolu'da tıp okuduğunu söylemişti. Arkadaşa ısrarla sormama rağmen hesap güvenilir dedi. Hatta ve hatta hesabı kendisinin açtığını, sonsuza kadar garanti vereceğini yazmıştı ilan da. Onun ekran görüntüsü de mevcut. Hesap plati hesabı olduğu gibi, üstüne 28. günde patladı hesap. Arkadaşa döndüm ve cevap olarak, 'Oluyor öyle şeyler. Benim de çok patladı" dedi. Bilginiz olsun takdir sizin.
    Arkadaşlar, geçen sene bu konu altında yazmışım hatırladığım kadarı ile, sorun yaşadığım *memo1231 nick'li şahıs dijital oyun kardeşliği konusunda ilan açınca alıntıladım mesajını. Olayı hatırladığım kadarı ile yazmaya çalıştım, takdir sizin elbette ama arkadaş tavsiyesi uzak durun derim. İyi oyunlar.




  • aramam motoru için seo çalışması resmen :)
  • Theasgardiandan oyun almak istedim whatsapptan iletişime geçmek için telefon numarasını aldım verdi mesaj attım daha sonra dedim ki satıldı mı almak istiyorum dedim ve engeli bastı kısacası alışveriş başlamadan bitti o yüzden güvenilmez bir kişilik kendisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oggy06 kullanıcısına yanıt
    Kendisini direkt bloklamalısın. Yaşının küçüklüğü davranışlarına vuran birisi.Küfürler, hakaretler, dayılanmalar...Biz kendisine bir ders verip özür diletmiştik gerçi ama yetmemiş demek ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oggy06 kullanıcısına yanıt
    Ben sana oyun satmadım numaramı da vermedim. Hesap sattığım bi arkadaştan almışsın numaramı. Çocuksun ve çok soru soruyosun o yüzden engelledim iyi de yapmışım :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Özür mü dilemişim? Sen ve senin gibilerden özür asla dilemedim dilemem de. Şans vermişmiş komik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mahmut Ekin M kullanıcısına yanıt
    Çok geç yazacağım özür dilerim
    İlk alışverişlerde veya rastgele şekilde 1 birim çekiyor(bunu Google'da netflixte spotify'de vs. görebilirsiniz, genelde dolar veya euro oluyor). Sonrasında size geri yatırıyor. Ancak bazen sıkıntı oluyor ve ya yatırmıyor ya da geç yatırıyor(Google bana geri yatırmadı.)
    Bu bot hesapların deneme hesabı kurmaması için yapılmış bir önlem fakat sıkıntılı olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZknVeyseL454 nickli üye ile alışverişi tavsiye etmiyorum.Alacağım dedi bende soran diğer arkadaşlara satıldı diye bahsettim,ertesi gün cevap bile yazmadı kendim sordum alıyordun buyur iban diye.Başkasından aldım sende satsaydın diye random bir cevap verdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasimcan887 -- 16 Temmuz 2019; 14:38:58 >
  • kasimcan887 kullanıcısına yanıt
    Sorun nedir? Sakıncası yoksa biraz daha ayrıntı verebilir misin?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.