MMC cannot open the fileC:\WINDOWS\system32\devmgmt.msc, HATASI ALIYORUM...
beyler yardım edin yaaavv
yok mu?
hala çözüm bulunamadı.
Sisteminizde virüs var büyük ihtimalle. Önce sisteminizin düzenli çalıştığı bir tarihe sitem geri yükleme yapın. Muhtemelen sorun kalmayacktır. Ama hala virüs olabilir sistemde. Bunun için sisteminşzde varolan antivrüs programınızı kaldırın, alttaki linkten avast indirin ve kurun, kurulumdan sonra başlangıçta tarama yapsın mı diyecek evet deyin ve yeniden başlasın. açılışta virüs varsa bulacak ve siz 2 tuşuna basıp silin ..
combofix öneririm...İndirin güvenli modda açın hiç bir sorun kalmaz eğer yine devam ederse bi format sorunu çözer
merhaba tanatos M veya eski hali ile sanity virusu bulaşmış. En şerefsizlerindendir. Bilgisayarını mahfetmeden önce önlem almalısın. Kanımca yapman gerekenler 1. yol format at xp kur hiç bir şey kurmadan önce derhal avg free edition yükle bırak 5-10 dk içinde kendini güncellesin. Şimdi istediğini kur artık sana zarar veremez. 2.yol. Eğer virus 3. dereceye (veya fazla olabilir) aktive oldu da exe dosyalarına yük bindirmeye başladıysa harddiskindeki yer gittikçe azalacaktır. Hem de gigabyte gigabyte... bu etapta formattan başka çaren olduğunu sanmıyorum. Ama henüz o evreye gelmediysen ve bilgisayarında silmeye kıyamadığın çok fazla şey varsa başka bir yöntem var. Aslında kıytırık ama işlevsel. Windowsu silmeden yeniden kur. Kurulum sırasında daha önce bir windows var ne yapayım derse sildirebilir veya yeni kurulacak windowsun klasör adını windows2 yapabilirsin. Kurulum biter bitmez derhal avg kur, avg'den önce hiç bir yere tıklama çünkü açtığın viruslu bir klasör anında tüm sistemi yeniden mahfeder. sonra avg ile tarattırıp temizleyebildiklerini temizletebilirsin. temizleyemediklerini de sil gitsin. move to virus vault diyor ama bir süre sonra virus vault doluyor ver hdd de yer kaplıyor virus vaultu da temizlemen (sildirmen) gerekebilir.
Arkadaslar çok tesekkurler hepinize.PC resetledim bugun açıldı device manager.Virus olduğu yönündeki uyarılarınızıda dikkate alacam ve programları denicem.Tekrar tesekkurler hepinize...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme