Şimdi Ara

sorun donanım mı yoksa ekran kartımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makinam kusursuz bir şekilde 1920X1080 cözünürlükte call off duty 4 ü oynatıyor ama ne fifa 2009 da nede crysisde gerek düşük gerek yüksek cözünürlük ayarlarında oyuna ulaşmam oyunu açmam mümkün olmuyor tam başlama ekranına geliyor makina kilitleniyor bazende ekran kartımın fanı son devirde hızla dönmeye başlıyor ama öte yandan call of duty de hiç sıkıntı yok windows ekranında hiç bu hatayı yapmıyor fifa 2009 dada bazen oynaya biliyorum ama oyun içinde belirbir vakitte monitör abuk sabuk renklerle doluyor ve makina kilitleniyor biri yardım etsin amma canımı sıktı
    makina özelliklerim
    core 2 duo 2.8 cpu
    4 gb ram
    320 gb hdd
    saphhire 4870 ekran kartı
    500 watt raidmax poer (yeni taktım dün gece daha önce 400 watt kullanıyordum power kaldırmıyor sandım yanıldım)
    asus anakart
    22 inç aoc full hd monitör
    sanırım yeterli
    duruma care olacak arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

• bios update
    64bit sistem kullanıyosan crysis için bin64 klasörünü bul netten fifa09 oynamadığım için bişey söyleyemiycem
  • yok hayır vista ultimate 32 bit kullanıyorum daha öncede sorunsuz oynuyordum ama ne oldu anlayamadım ilk hiç bişey yoktu sonra yavaş yavaş bu hatayı yapar oldu sonrasında hiç calışmaz oldu.
  • HDD nin bir bölümüne temiz bir XP kurup bu 2 oyunu oynamayı dener misin?
  • anakartın bios güncellesi için uğraşacam ama gariptir everst anakartı tanımıyor
    anakartım asus p5kpl-cm modeli
  • bios güncellemeyide yaptım yine olmadı ama pc call of duty 4 de full detay 1920X1080 cözünürlükte oyunu sorunsuz calıştırmakta.
  • üzülerek söylüyorum artık call of duty 4 de acılmıyor acılıyor bir müddet sonra oda ekrandan abuk sabuk piksellerle kitleniyor kimse yokmu yardım edecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım EVEREST corporate edition kur ve anakartını tanıyacaktır büyük ihtimalle Bir de Vistadan her şey beklenir işletim sistemi ile ilgili olabilir,Arkadaşın dediği gibi kur bir bölüme Xp yükle ve dene
  • offffffffff işletim sistemini win 7 yaptım ama hala aynı sorun araştırdım 4870 in bazı serileri bu sorunu yapıyorlarmış ve o serideki ekran kartı bende şimdi ben bu ekran kartının biosunu nasıl güncelliyecem anlayan varsa yardımcı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.