Şimdi Ara

(SORUN ÇÖZÜLDÜ)nfs carbon klavye kontrol (save) sorunu!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var
    carbonu yükledim bir tane kendime ait içi boş bir save bir de %100 lük save var içi boş olanın klavye kontrollerini ayarlayabiliyorum ama %100 olanın klavye kontrolleri bomboş ve ayarlanamıyor elinizde %100 çalışan bir save olan arkadaşımız varsa yada buna bir çözüm önerebilecek biri varsa çok makbule geçer (lib isimli savei çalıştıramadım onu önermeyin arkadaşlar xfactor vardı ya onu bulamadım allala ama sizn bildiğiniz başka varsa çok iyi olur )

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 28 Ocak 2007; 3:43:55 >

• 2'sini birden nasil calistirabiliyorsun ki. Oyun sadece bir tek save'a izin veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

2'sini birden nasil calistirabiliyorsun ki. Oyun sadece bir tek save'a izin veriyor.

olur mu arkadaşım öyle şey biraz araştır yoksa olmayacak şeyle neden insanları meşgul edelim birçok program mevcut save çalıştırmak için hatta 3-4 tane bile olabilir sayısını sen koy ben en fazla 3 denedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

2'sini birden nasil calistirabiliyorsun ki. Oyun sadece bir tek save'a izin veriyor.

olur mu arkadaşım öyle şey biraz araştır yoksa olmayacak şeyle neden insanları meşgul edelim birçok program mevcut save çalıştırmak için hatta 3-4 tane bile olabilir sayısını sen koy ben en fazla 3 denedim

Programla calistiriyorsan save dosyalarini bilemem. O zaman aciliyordur herhalde. Programla calistirmadan bir tane save hakkina izin verdigi icin oyle dedim. Bildigim kadariyla buna sebepte internetten save dosyalarinin paylasimini istemememleri. Cunku icine trojan'da koyuyorlarmis. Ama ne kadar dogru bilemem tabikide.

• bilg.ma format attırmadan önce bir tane save kullanıyordum onu da burdan aldım xfactor dü uzun zaman kullandım hiçbir sorun çıkarmadı ama format atılınca gitti işte bende yine burdan indirdim ama onunda klavye ayarları boş ve ayarlanamıyor
  • quote:

bilg.ma format attırmadan önce bir tane save kullanıyordum onu da burdan aldım xfactor dü uzun zaman kullandım hiçbir sorun çıkarmadı ama format atılınca gitti işte bende yine burdan indirdim ama onunda klavye ayarları boş ve ayarlanamıyor

bende beş altı tane carbon save dosyası var ve sadece birinde senin sorunundan var yani klavye ayarları kapalı bence başka bi save bul yada aşağıdaki topicte var %100 lük save
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

quote:

bilg.ma format attırmadan önce bir tane save kullanıyordum onu da burdan aldım xfactor dü uzun zaman kullandım hiçbir sorun çıkarmadı ama format atılınca gitti işte bende yine burdan indirdim ama onunda klavye ayarları boş ve ayarlanamıyor

bende beş altı tane carbon save dosyası var ve sadece birinde senin sorunundan var yani klavye ayarları kapalı bence başka bi save bul yada aşağıdaki topicte var %100 lük save

evet o save e baktım lib isimli save zaten onda klavye aktif deildi ama bir tane daha buldum saolsun bluedevil arkadaşımızdan onu denicem bakalım çalışacak mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet çok teşekkürler bluedevil arkadaşıma saolsun çalışıo türkçe de yapmıştım o da çalışıo klavyede
  • quote:

evet çok teşekkürler bluedevil arkadaşıma saolsun çalışıo türkçe de yapmıştım o da çalışıo klavyede

Yardim edebildiysem ne mutlu bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.