Şimdi Ara

Sorun çözüldü,konu kilit.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Lumia 530 satın almayı düşünüyorum.Test videolarını izledim kamera ve oyun performansı gayet iyi gözüküyor ama yine de kullanıcılara da sorayım dedim... Kullananlar ya da telefon hakkında bilgi sahipleri ; önerir misiniz bu telefonu?

edit : GMD devam arkadaşlar, konu kapanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 20 Aralık 2014; 12:09:38 >

• kullanmadım ama windows phone performans yönünden sıkıntın olmaz her türlü hızlıdır, 52x serisinin ekranı vasat sayılır 520 yerine 525 alın daha güncellenmiş hali ve 1gb ram var arkadaşım 1 yıldır kullanıyor taş gibi telefon
  • Öncelikle yorum için teşekkürler, peki 530 nasıldır sizce. 52* serisinin üst versiyonu galiba ama Microsoft'un resmi sitesinde karşılaştırıyorum pek fark yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubrick

Öncelikle yorum için teşekkürler, peki 530 nasıldır sizce. 52* serisinin üst versiyonu galiba ama Microsoft'un resmi sitesinde karşılaştırıyorum pek fark yok gibi.

Numarasına kanmayın üst modeli değil 525den daha alt seviye bir cihaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha bakınınca kamera,görüntü açısından 525 daha iyiymiş 530'a göre. Fırsat bulunca inceleyeceğim, sağolun.
  • Hocam lumia 525 fiyat olarak da çok iyi. O fiyata kesinlikle daha iyi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercandk kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 420-450'ye buldum fakat o paranın üzerine 100-150 lira daha eklenip GM Discovery alınsa daha iyi olmaz mı? GMD, Lumia 525'e göre daha iyi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    11 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    youtube atma sorunu ÇÖZÜLDÜ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet hocam 420-450'ye buldum fakat o paranın üzerine 100-150 lira daha eklenip GM Discovery alınsa daha iyi olmaz mı? GMD, Lumia 525'e göre daha iyi görünüyor.

Tabi daha iyi hocam ama bütçe kısıtlı ise lumia 525 çok iyi. Geçen ay kliksa dan 399 TL Ye aldık biz lumia 525'i. Bu arada ben discovery kullanıyorum. Discovery alacağına bence gmd 2 mini ye bak hocam 499tl ye bulunabiliyor. Performans olarak neredeyse aynilar. Bidaha 700 lira vermeye gerek yok discoverye.

Ben de Discovery kullanıyordum hocam, abime vermiştim telefonu. Kendime Lumia almayı düşündüm ama abim kendine başka telefon alacağı için Lumia almaya gerek kalmadı,tekrar Discovery kullanacağım. Aklımda GMD satıp Lumia alma fikri vardı ama GMD daha iyi görünüyor Lumia'ya göre. Aslında Discovery'de ufak tefek sorunlar var (ekranda beyaz lekeler, telefonun durup dururken 'launcher durduruldu' hatası vs.) ama garantiye göndereceğim zaten.Yorumlar için teşekkürler,konu çözülmüştür.
  • quote:

Ben de Discovery kullanıyordum hocam, abime vermiştim telefonu. Kendime Lumia almayı düşündüm ama abim kendine başka telefon alacağı için Lumia almaya gerek kalmadı,tekrar Discovery kullanacağım. Aklımda GMD satıp Lumia alma fikri vardı ama GMD daha iyi görünüyor Lumia'ya göre. Aslında Discovery'de ufak tefek sorunlar var (ekranda beyaz lekeler, telefonun durup dururken 'launcher durduruldu' hatası vs.) ama garantiye göndereceğim zaten.Yorumlar için teşekkürler,konu çözülmüştür.

Hocam beyaz lekeleri ücretsiz yapıyor telpa
    İstanbul da yasiyorsaniz mecidiyeköye gidip elden verin 1 saat içinde alın kargo falan 2 hafta uğraşmayın.

İstanbul'da değilim hocam mecbur kargoyla göndereceğim, inşallah fazla sürmez yapmaları.İlk başlarda çok göze batmıyordu ama şimdi 3-4 leke var ekranda, basbaya belli ediyor. Bu arada ekranda koruyucu jelatin var umarım ekran değiştirildikten sonra yeni bir jelatin çekerler üzerine, bir de çizikleriyle uğraşmak istemiyorum telefonun.
  • quote:

İstanbul'da değilim hocam mecbur kargoyla göndereceğim, inşallah fazla sürmez yapmaları.İlk başlarda çok göze batmıyordu ama şimdi 3-4 leke var ekranda, basbaya belli ediyor. Bu arada ekranda koruyucu jelatin var umarım ekran değiştirildikten sonra yeni bir jelatin çekerler üzerine, bir de çizikleriyle uğraşmak istemiyorum telefonun.

Geçici dandik bir şey takiyolar cizilmesin diye yeni bir tane alıp takmaniz gerek

Mecburen öyle yapacağız artık,sağolun. konu kapanabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.