Şimdi Ara

Sorun ÇÖZÜLDÜ[Kapatabilirsiniz]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Chidori

Hocam bunu dini bir foruma sorarsanız daha iyi cevap alırsınız Yada konu dısı özel bölümüne taşınabilir konu. Mod lardan rica ediniz.

Benim tavsiyem gidin cami imamına danışın ben Müslüman olmak istiyorum dini öğrenmek istiyorum deyin yardım eder. Açın netten kuran'ı Kerim'in türkce mealini okuyun.
    İyi akşamlar.

Teşekkür ederim ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3253425 -- 16 Temmuz 2011; 22:16:31 >

• okumam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

okumam

Exit?
  • cool story bro
  • Hocam bunu dini bir foruma sorarsanız daha iyi cevap alırsınız Yada konu dısı özel bölümüne taşınabilir konu. Mod lardan rica ediniz.

Benim tavsiyem gidin cami imamına danışın ben Müslüman olmak istiyorum dini öğrenmek istiyorum deyin yardım eder. Açın netten kuran'ı Kerim'in türkce mealini okuyun.
    İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 16 Temmuz 2011; 22:12:12 >
  • 'Bilmiyorum boss'' bu ne bicim cevap lan harbiden terbiyesizmişsin inşallah kazanamazsın acık liseyide
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

'Bilmiyorum boss'' bu ne bicim cevap lan harbiden terbiyesizmişsin

aynen hocam o ne demek öyle..

sen ibadetini caminin hocasına, okulun hocasına yapmıcaksın onlara dua etmiceksin. önce bunu anla. gerisi çorap söküğü gibi gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burda böyle bi konu açarsan ateistler gelir aklını bi daha çeler kardeşim dini forumlardan yardım alabilir en iyisi hocalara alimlere ( gerçek anlamda ) gidebilirsin .
  • Ben aşık olup, ayrılıp ve acı çektikten sonra dindar olmaya karar verdim. Sanırım herkesin farklı nedenleri var. Şu an eylem konusunda zayıfım ama fikir olarak iyi temel yapıyorum kendime. En yakın zamanda eylemler konusunda kendimi geliştireceğim. Namaz kılmak için ayet bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neRoo..

Burda böyle bi konu açarsan ateistler gelir aklını bi daha çeler kardeşim dini forumlardan yardım alabilir en iyisi hocalara alimlere ( gerçek anlamda ) gidebilirsin .

Sağol kardeşim.Sorun çözüldü...
  • İlk okullular toplanmış gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dærk

quote:

Hocam bunu dini bir foruma sorarsanız daha iyi cevap alırsınız Yada konu dısı özel bölümüne taşınabilir konu. Mod lardan rica ediniz.

İyi akşamlar.

Teşekkür ederim ^^

İnancı olmayan insan kendini boşlukta hisseder, boşlukta olan insan için hayatın hiç bir anlamı amacı yok gibidir. İnsan mutlaka birşeylere inanmak ister (din bağlamında ) bu bilimsel olarak da kanıtlanmış birşeydir.

Bence en mantıklısı git en yakın bir camiye ve oradaki imamdan sana biraz vakit ayırması için rica et, derdini anlat. Zaten bunları anlattıktan sonra kendisi sana tüm bildiklerini aktaracaktır eğer aklına yatmıyorsa samimi gelmiyorsa inanmazsın zaten bunun bir zorlaması yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrys

quote:

Orijinalden alıntı: Dærk

quote:

İyi akşamlar.

Teşekkür ederim ^^

İnancı olmayan insan kendini boşlukta hisseder, boşlukta olan insan için hayatın hiç bir anlamı amacı yok gibidir.İnsan mutlaka birşeylere inanmak ister (din bağlamında ) bu bilimsel olarak da kanıtlanmış birşeydir.

Bence en mantıklısı git en yakın bir camiye ve oradaki imamdan sana biraz vakit ayırması için rica et, derdini anlat. Zaten bunları anlattıktan sonra kendisi sana tüm bildiklerini aktaracaktır eğer aklına yatmıyorsa samimi gelmiyorsa inanmazsın zaten bunun bir zorlaması yok.

sadece şu kısım kendimle uyuşmuyo ama yinede arkadaşa benden bir +1

• quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

'Bilmiyorum boss'' bu ne bicim cevap lan harbiden terbiyesizmişsin inşallah kazanamazsın acık liseyide

Adam bir hata yapmış düzelmek istiyor niye beddua ediyorsun beddua kendine döner töbe de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.