Şimdi Ara

Sorun Bendemi Yoksa oyundaki İnsanlardamı?:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar zar zor 62 yaptım mage imi Complete SEt +7 kolluk hariç Alamadım daha +7 elixir filan var dark knight kurarak kastım fakat hep falcon party lerine girsem ortamı olanlar yada clan party olanlar alıyor insan gibi davranıyorum düzgünce konuşuyorum sohbet ediyorum partyden atıyorlar yok clandan adam geldi filan clana alın diyorum +65 +64 filan diyorlar ee ben napıcam adam gibi 3 4 saat party yapmak istiyorum

Not:Hatta OoOoBoysOoOO Die arkadas vardı ARdream char birlikte 60 a başladık herifin ortamı var ben 62 oldum ona bi baktım 46-80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGu4rdian -- 12 Temmuz 2007; 4:04:59 >

• bazı clan sitelerinde yazar partye clandan bırı gelırse bırısını atıp onu almak kuralı war
    ve ya senden daha ıyı ıtemlı vs vs bırı gelır onları alırlar
    herkez boyle genelde
    ve inancın olsun adamlar 77 78 75 lvl insanlar onları cw evilde partime alıyorum Clanım mage clanı.
    ßen ASas'ıyım clanın Allah razı olsun onlardan yardım severliklerini esirgemıyorlar..
    Ama doStum bunu unutma senı partiden atan o adamlar bir gun senden parti isticek ama
    Geç olucak.. herşey Sabır ve Selamet..

ßiz Diyoruz İnsanlık ßizde KaLsın Ne Gözler Ne Eller Yazıo O Yazıları. Ah ßi ßiLSen..
    İşte Onları Yazan insanlar Gözleri Ex ßürümüş İnsanlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSibey -- 12 Temmuz 2007; 4:16:05 >
  • Haklısın aSibey Arkadaslra clan bul diyince tak diye bulamıyoruz işte Cok zor goleme cektiler az önce uykusuzum harpy die girdim 3kişilerdi bi cektiler 61 %99 rez le kalktı off

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan
  • İşte Sorunda O Bende yapmak istiyorum
    bu nedir çözümü yok mu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • clanlara gir tem çözüm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.