Şimdi Ara

Sorumu çözene çikolata var!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipod touch 4g almayı düşünüyorum 8 gb olandan fakat şimdi 8 gb yazıyor da bizim kullanılabilen alan kaç?

• yaklaşık 7 olması lazım fakat 8 gb olanını almamanızı tavsiye ederim 32gb alınız çünkü bir zaman sonra hafıza yetmiyor .. Pişman olmayınız.. Çikolatamı isterim!.d
  • iOS 5 yüklüyse yaklaşık olarak 6.7 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_technosoft

yaklaşık 7 olması lazım fakat 8 gb olanını almamanızı tavsiye ederim 32gb alınız çünkü bir zaman sonra hafıza yetmiyor .. Pişman olmayınız.. Çikolatamı isterim!.d

Teşekkürler hocam. Aslında 32 liği düşünmedim değil fakat arada +350 tl fark var telefonda 16 gb olduğundan müzik atmayı düşünmüyorum o nedenle 8 en iyi seçenek öğrenci olduğumu da göz önünde bulundurursak =) hocam çikolatanızi kargoya verdim ;)
  • Amerika'dan getirtseydiniz. Buranın 8GB fiyatı Amerika'nın 32GB fiyatına denk geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Amerika'dan getirtseydiniz. Buranın 8GB fiyatı Amerika'nın 32GB fiyatına denk geliyor

Tam olarak ne kadar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProHacker

quote:

Amerika'dan getirtseydiniz. Buranın 8GB fiyatı Amerika'nın 32GB fiyatına denk geliyor

Tam olarak ne kadar??

299 dolar yani 526 liraya denk geliyor. Tabi dolara göre değişir. Birde bunların eyaletine göre vergisi var. 30 dolarda vergi dersek 53 lira ediyo. 526+53= 578 lira. Ayrıca Türkiye'deki ürünlerde ses kısıtlaması gibi bişey varmış. Türkiye'deki cihazlar ses kapasitesinin %83'ünü verebiliyomuş. Amerika'dan getirttiklerinde öyle bi sorun yokmuş. Tam emin değilim. Yine de araştır derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProHacker

quote:

Tam olarak ne kadar??

Hocam gelen kutunuzu kontrol edin
  • İos 5 yuklu cihazimda 6.7 gb bos yer kalmisti ben 8 gb kullanıyorum yetiyor 500 tane müzik 2.5 gb yer kaplıyor 1gblik bir alanimada temple run gibi fazla büyük olmayan oyunları falan yükledim 3.2 gb boş alanım var çok fazla kullanmayacaksan 8gb al derim 32 ile arasında çok fiyat farkı var sonuçta aynı cihaz hafızası fazla diye 300 lira daha vermek çok geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 3 Mayıs 2012; 1:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay692009

sen 32 al bir süre sonra o da sana küçük gelecektir.bir arkadaşım vardı ne alırsan al en büyüğünü almaya çalış derdi.

""ne alırsan al en büyüğünü almaya çalış""

Gerçekten bir insanın arkadaşına böyle bir öğüt vermesi pek bi' manidar olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 3 Mayıs 2012; 1:29:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.