Şimdi Ara

SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sextant hakkında mümkünse detaylı bilgi verebilir misiniz?
    Summoner oynuyorum ve Atziride çok kolay ölüyorum bir görüşünüz yada tavsiyeniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sextant'lar atlası açtığınızda ( G Tuşu ) , watchstone lara özellik bastığınız ve kullanım sayıları olan currency birimleridir. ( Baran, Al-hezmin, Verianta, Drox'tan düşen taşlar) (ayrıca echoes of atlas patch i ile magic watchstone'lar da düşmeye başladı toplu boss kesiğimiz odalardan)

    Kullanım sayısından bahsettiğim, bir taşı roll ladığınızda, gelen özellik, taşı taktığınız bölgede map açtığınızda bir şarj tüketir ve toplam 3 kere kullanılır, sonra yeni sextant basmanız gerekir.


    Atziri ' de reflect var ve ayna phase inde eğer minionlarınız aynalı olan kopyaya vurursa kendilerini keseceklerdir. Gerisi mekanik, dodgelamaya dayalı bir fight. Şuan genel olarak low life yapılıyor summoner buildleri. Shavronne ve guardian prism takıyor çoğu, bu tip bir summoner buildinde ölüyorsanız muhtemelen gemlerinizin leveli düşük kalmıştır, gem leveli summoner buildlerde oldukça önemli. Aldığınız buffların ise cluster jeweller ile efektini arttırmanız gerekiyor, bu sayede +10k ES ve resistleri over cap yapabiliyorsunuz.


    Özetle: Olabildiğince 21 level yapmaya çalışın gemlerinizi ve cluster jewellere önem verin.


    Kolay gelsin.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.