Şimdi Ara

Sorularınızı alayım (4 yıl sonra yeniden) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.573
Cevap
38
Favori
42.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar konuda iki dk limiti olduğu için telefondan cok yazamıyorum pm atarsanız cok daha hızlı cevap alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: battlefrt

quote:

Eskişehir Osmangazi Makina nasıl ? Mezunlar iyi yerlerdeyiz diyor genelde.Sen ne düşünüyorsun?

Sorum havada kaldı sanki???? Görmediniz sanırım

eğitim Kadrosu ve Şehir iyi ama sirf puan yetiyor diye makina Mühendisliği yazilmaz gençliğine yazik edersin su an bunun en büyük ornegiyle karsi karsiyasin üçüncü senem 1.sinifim iyi dusun taşın iyi araştır

Eiğitim kadrosu ve şehir iyiyse gerisini neden zırvalayıp duruyursun 2 gündür anlayamadım.Benim sorumu mu anlamadın bilemedim şimdi.Kafana göre tavsiye verip duruyorsun.Ben eskişehirde mutlu olacağım için ve arkadaşla beraber ev tutup yaşayacagım için seçeyim diyorum sen kendinden örnek veriyorsun. Birkez de sormadın neden eskişehir yazıyorsun diye.Kusura bakma Senden artık tavsiye almak istemiyorum.İyi forumlar(Sert eleştirim için affet ama çok sinirlendim duruma)

ben zamanimi ayırıp sorunuza yanıt vermişim yeterince güzel bir cevap burada yüzlerce soruya kisiye cevap verdim ama bu seneki arkadaslardan gereksiz sorular ve atarlar alıyorum ben sizin dershane hocanız değilim bu şekilde tavirlarla karşılaşmak istemiyorum 2 senedir aktif olan bu başlığı kapatıyorum artık sorulara cevap vermeyeceğim arkadaşlar konuyu ve başlığı değiştiriyorum hepinize tercihlerinizde ve hayatınizda başarılar diliyorum

• sosyomuhendis kullanıcısına yanıt
    By by
  • adam ne yazmış ki bu kadar atar yapmışsın onu anlamadım ? dersleri iyi araştır , sadece puana göre yazılmaz bu bölüm , okuması zor , seviyorsan yaz demiş. benim anladıklarım bu. Eğitim kadrosu ve şehir hakkında da bilgi vermiş. Tutacağın ev kaç oda kaç salon diye soracak hali yok ya ?

Sen soruyu yanlış sormuşsun , arkadaşlarımla ev tutacağız eskişehir nasıl bir yer diye sorsaydın keşke.

2 yıldır burada ,insanlara yardımcı olan birisine karşı sert eleştiri yapacak konumda değilsin.Soruna verilebilecek cevabı vermiş konuyu açan arkadaş.

1-Arkadaşı çok yakından takip ettiğini ve uzunca sorular sorduğunu zaten gördüm , adamı o kadar meşgul etmene rağmen sana kendi çapında yardımcı olmuş .( BANA DA YARDIMLARI DOKUNDU , KENDİSİNE TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM BU VESİLEYLE.Kendisi senden birkaç yaş büyük birisi , dershanedeki hocalar kadar dahi eğitimi yok , sadece kendi görüşlerini söyler. Kendisi UZMAN DEĞİL .Kaldı ki puanı tuttuğu için de bölüm yazan çok , herkese aynı uyarıyı yapması çok mantıklı. İnsanlar sonradan pişman olmasın amaç bu )

2-Arkadaştan özür dilersen ben de memnun olurum .Tekrar diyorum , ortada yanlış bir durum olduğu için bu muhabbete karıştım.

Yaptığın gereksiz eleştiriyi ben uygun bulmuyorum fakat arkadaşın kullanmış olduğu o kelimeyi de savunmuyorum. Onunla senin aranda o mesele

3-Sesini hakedenlere karşı çıkarırsan herkes için daha hayırlı olur , burada 2 yıldır millete karşılıksız yardım eden birisine gereksiz çıkış yaparak değil.

4-Daha uygun bir dille , teşekkür edip tavsiye almayacağını söyleseydin sorun olmazdı.

Gereksiz çıkışlarının sebebi belki tercih dönemi olabilir , gerçekten zor bir süreç. Fakat stresini atabileceğin farklı yerler var.

Bol şanslar , her şey gönlünce olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 2 Temmuz 2014; 21:43:14 >

• quote:

Problem çözülmüştür. Konununa kaldigin yerden devam edebilirsin. İyi forumlar

Şuna bak yav komedi. Emrin olur paşam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

quote:

Problem çözülmüştür. Konununa kaldigin yerden devam edebilirsin. İyi forumlar

Şuna bak yav komedi. Emrin olur paşam.

Konuyu daha fazla sabote ederseniz Ceza Alma durumunuz var. Forumdaki rahatsızlık için özür dileriz arkadaşlar. Konu tatlıya baglandı. İyi forumlar

• 4 yıl sonra yeniden sizlerleyim 2012 senesinde deü makina müh. ile başlayan hikayem sene başında itü elektrik kazanmakla taçlandı 2 okuluda bıraktım ama sizlere aktaracagım güzel bilgiler biriktirdim sizler benim düştügüm hatalara düşmeyin diye tekrardan kısa bir süre sizlerleyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.