Şimdi Ara

Sorular (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.035
Cevap
383
Favori
177.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CL4yz

hatırladıgım kadarıyla günde 2 saat gramer + en az 2 saat kontrollü dinleme calısması. gramer bittikten sonra 2 saat okuma + dinleme çalışması, okuma çalışmasına başladıktan maksimum 1 ay sonrada kontrolsüz dinleme çalışması idi. umarım doğru hatırlıyorumdur ben yinede son 2-3 sayfayı okuyayım veya da hangi sayfadan sonra okumalıyım?

Şimdiki kaynaklara çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagoca

Hocam çok güzel bir paylaşım öncelikle teşekkür ederim. Bu verdiğiniz 1a 1b 1c 1d 1e kanallarından hepsini aynı anda ağırlığı speaking'e vererek başlamak gerekiyor anladığım kadarıyla. Soracağım soru bu 5 kanalı takip ederken örneğin 1a kanalında 60 videoluk serinin 30. bölümündeyken 1b kanalındaki limasolunaci grammer konusunda At. In Kullanımı bölümünde mi olmalıyız ? Yoksa Şahıs Zamirleri bölümünde mi olmalıyız bunun düzeni nasıl ?

Hepsine aynı anda çalışmayacaksınız.
    Speaking bölümünden bir kaynağı bitirdikten sonra diğer siteye çalışacaksınız.
    Her şey sırayla yani.
  • Ikinize de cevaplariniz icin tesekkur ederim.
    Ben bir tip ogrencisiyim, doktorun size soyledigi oneriyi duymak benim icin iyi oldu. Hem doktorun onerisi hem de yasanmis tecrubeler okudugum yaziyi dogruluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar hocam almanca speaking için michael thoması önermiştiniz ancak çok pahalı şöyle bir set var speaking için mi tam anlayamadım yazılanlardan yada daha ucuz yollu almanca speaking kaynağı önerebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucili

merhabalar hocam almanca speaking için michael thoması önermiştiniz ancak çok pahalı şöyle bir set var speaking için mi tam anlayamadım yazılanlardan yada daha ucuz yollu almanca speaking kaynağı önerebilirmisiniz

Evet Michel Thomas seti çok pahalı.
    O gösterdiğiniz şeyi almayın.
    Şu sitede her şey var.Çalışın;

• Hocam ben çalışmaya 2 hafta önce başladım ve devam ediyorum. Ortalama kaç ayda öğrenebilirim?

• Hocam bir aralar living language oneriyordunuz ana sayafada goremedim podscastlari pdfye dokunce daha maliyetli oldugunu fln soylemistiniz

• quote:

Hocam bir aralar living language oneriyordunuz ana sayafada goremedim podscastlari pdfye dokunce daha maliyetli oldugunu fln soylemistiniz

İngilizce haricinde bir öğrenecekseniz ve İngilizce bilginiz iyiyse Living Language kullanabilirsiniz.
    Bir ara değil her zaman öneriyorum.
    Fakat İngilizce bilmeyenlere DW Almanca sitesini öneriyorum.Başlangıç anlatımları Türkçe.
    Pdf maliyeti ise yazıcı ile çıktı alırsanız maliyetli olur.Ekitap okuyucu varsa müthiş olur.
    Living Language ucuz ve etkili bir set.İleri seviyeye kadar öğretiyor.
    Fakat herkesin imkanı yok.Çünkü çoğunluk burada soru soran öğrenci.O nedenle ücretli olan setleri mümkün olduğunca önermemeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyNameIsKhan

Hocam ben çalışmaya 2 hafta önce başladım ve devam ediyorum. Ortalama kaç ayda öğrenebilirim?

Hayırdır bu acele neden?
    Sadece zorunlu kısımlara çalışarak sanırım 6-7 ay rahatlıkla sürer.Çünkü cbc derslerinde toplam 300'ü aşkın ders var.Ancak biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

quote:

Orijinalden alıntı: MyNameIsKhan

Hocam ben çalışmaya 2 hafta önce başladım ve devam ediyorum. Ortalama kaç ayda öğrenebilirim?

Hayırdır bu acele neden?
    Sadece zorunlu kısımlara çalışarak sanırım 6-7 ay rahatlıkla sürer.Çünkü cbc derslerinde toplam 300'ü aşkın ders var.Ancak biter.

7 ay sonra istediğim şekilde bir şeyler dinleyip anlıyacak duruma gelir miyim hocam?
  • 150 lira hocam cok degil zaten alcaklari gramer okuma kitaplari o kdr tutar zaten

• MyNameIsKhan M kullanıcısına yanıt
    Okuyacağınız şey aşırı üst düzey bir şey değilse rahatlıkla anlarsınız.
  • quote:

150 lira hocam cok degil zaten alcaklari gramer okuma kitaplari o kdr tutar zaten

Size göre çok değil.
  • Hocam size de ilk mesajı sildirdik ya Muhteşem bir kaynaktı orası. Gerekirse yorumlara cevap vermeyin ama o ilk mesaj eskisi gibi olsun olmaz mı hocam? Ben neredeyse tüm konuyu okuyup notlarımı almıştım benim için sorun olmaz ama yeni öğrenecekler için muhteşem bir yazıydı o hocam. Ben onu okumamış olsam internetten bi gramer sitesinden çalışır memrise dan kelime ezberler bir halt da öğrenemezdim. Meğersem neler yapmalıymışım neler... Hepsini sayenizde ilk mesajdan öğrendim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 3 Eylül 2016; 23:57:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

quote:

Orijinalden alıntı: CL4yz

Soru değilde kısaca özet geçseniz iyi olurdu daha başlamadım da.

Özet değil de sitedeki arkadaşlar hatta siteyi ziyaret eden büyük bir kesim uzun yazılar okumak istemiyor o nedenle değiştirdim.
    Başlamadıysanız daha şanslısınız.
    Ana sayfadaki kaynakları sırasıyla çalışarak kullanın.
    Nasıl çalışılması gerektiğini açtığım bağlantılı konularda yazdım.

Hocam bu mesajınızı yeni gördüm. Okumayanların öğrenmeye gönlü yokmuş bırakın sordularını da cevaplanmayın ama o metin dursa olmaz mı hocam? Ya bana o kadar faydası oldu ki onların (tabii ki de tüm yazdıklarınız ama özellikle o yazı) nasıl anlatacağım bilmiyorum. Evime yakın kurs yok en yakını 1 saatlik yol mesafesinde ve kötü kurslar. Öğrenmek için tek yolum internetti ve sayenizde İngilizceyi öğrenmek çok zor diye düşünürken ben bu İngilizceyi bu çalışma şekli ile havada karada yaparım arkadaş moduna geldim. Birkaç hafta önce bi yanlış anlaşılmadan dolayı sizi kızdırmıştım hatta eğer hatırlıyorsanız özür dilerim

Hocam nasıl teşekkür ederim bilmiyorum ama zeytini ünlü olan bir yerde oturuyorum. Verin adresinizi biraz zeytin yollayayım size olmaz mı Yaptıklarınıza asla karşılık olamaz ama böyle rahat duramıyorum yani. Karşılık beklemeden o kadar büyük bir iyilik yaptınız ki bir sürü insana :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 3 Eylül 2016; 23:58:15 >

• Hocam 1-2 hafta önce gelmiştim bu konuya da ileri düzey için ingilizce konu başlığından çalışmamı önermiştiniz o aralar memleketteydim de şimdi evime geldim. anasayfada yazan açıklamaları sanırım kaldırmışsınız kaydı var mı acaba sizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

Hocam size de ilk mesajı sildirdik ya Muhteşem bir kaynaktı orası. Gerekirse yorumlara cevap vermeyin ama o ilk mesaj eskisi gibi olsun olmaz mı hocam? Ben neredeyse tüm konuyu okuyup notlarımı almıştım benim için sorun olmaz ama yeni öğrenecekler için muhteşem bir yazıydı o hocam. Ben onu okumamış olsam internetten bi gramer sitesinden çalışır memrise dan kelime ezberler bir halt da öğrenemezdim. Meğersem neler yapmalıymışım neler... Hepsini sayenizde ilk mesajdan öğrendim hocam.

Evet ben de farkındayım o yazı çok önemliydi.
    Hatta uzun zaman silmek istemedim.
    Ama sabır da bir yere kadar.
    Kimse okumadığı için sildim onu.
    Zaten orada yazılan özellikle gramer ve reading nasıl çalışılır bölümlerine uyan çok az insan vardı.
    Bunu mesajlardan çıkarıyorum.
    Gerek yok yani.Soru cevap ilerleriz artık.

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam olur mu sizin emeğinizin kıymetini bilenlere yazık oldu. Bizimle mesaj yoluyla paylaşır mısınız ?
  • Okumayanları bende uzun süre aldırış etmedim.
    Fakat şöyle bir detay var ki onlar da sonuç olarak öğrenmek istiyor ama biraz tembellik yapıyor.
    O arkadaşlarında faydalanması için daha doğrusu konunun özetini çıkararak çok daha büyük kitleye hitap etmesi için sadeleştirdim.
    Bizim millet hemen sonuca gitmek,hemen kaynak görmek,hemen başlamak istiyor.
    Konu detaylı olunca okumadan soru soruyorlar.
    Ben de emekleri boşuna gitmesin diye cevaplıyorum fakat bazen doğal olarak sinirleniyorum.
    Çünkü bende dil çalıştıktan sonra bu konuya bakıyorum.Bu ikisiyle beraber sinirleniyorum.Kusura bakmasın kızmışsam tüm arkadaşlar.
    Teşekkür ederim.Bu konuya yapacağınız en büyük iyilik sadece çalışmanızın sonuçlarını buraya yazın.O yeterli.
    Geçen gün 2 siteden istek geldi bizim siteye gel üye ol.Yabancı dil bölümü açalım.Zamanım yok dedim.Gerçekten de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

Hocam 1-2 hafta önce gelmiştim bu konuya da ileri düzey için ingilizce konu başlığından çalışmamı önermiştiniz o aralar memleketteydim de şimdi evime geldim. anasayfada yazan açıklamaları sanırım kaldırmışsınız kaydı var mı acaba sizde

Değişiklik yok aslında.
    Ana sayfadaki linklere özellikle parantez içinde çalışmak zorunlu yazan yerlere çalışacaksınız.
    Fakat ek olarak parantez içinde çalışmak isteğe bağlı olan yerlere de çalışmanız gerekiyor.Bu kadar.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.