Şimdi Ara

Soru sorma uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ücretsiz bir sürü uygulama var.Ama bu ücretsizlere cevap genelde gelmiyor.Ben mezunum ve de evde hazırlanıyorum.Bir sorum var ve kunduz da ücretli seçenekler nasıl?Kunduzun ücretsizinde baktım verilen cevaplar çok açıklayıcı değil.Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up up up

• Hocam ben gecen ay almistim paket bu ay yine aldim gayet guzel bence. Cozumler net geliyor kafana takilani sorunca sana whatsappten ulasiyorlar:) ayrica fikir babalarindan biri stanfordda suan ve iletisime direkt kendisi geciyor. Derdin sikintin olunca destekten yaziyorsun her turlu cevap veriyorlar. Kisacasi tavsiye ediyorum bence kullanabilirsin icin rahat olsun:)

• Ucretli secenek 35 tl ve 50 tlydi sanirim. 300-400 soru hakkin oluyor sinirsiz dese bile ama inan bitmiyo haklarin. Gunde belli bir limiti varmis soru sormanin ama henus asmadim ben:) 10-15 tane soru atmama ragmen. 50 tlnin icinde rehberlik servisi de var. Ben de mezunum ve cok faydali buluyorum:) tavsiyemdir. Baska sorunuz olursa sorun lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: despinaleaxo

Ucretli secenek 35 tl ve 50 tlydi sanirim. 300-400 soru hakkin oluyor sinirsiz dese bile ama inan bitmiyo haklarin. Gunde belli bir limiti varmis soru sormanin ama henus asmadim ben:) 10-15 tane soru atmama ragmen. 50 tlnin icinde rehberlik servisi de var. Ben de mezunum ve cok faydali buluyorum:) tavsiyemdir. Baska sorunuz olursa sorun lutfen.

hocam aylık kendisi mi yeniliyor otomatik yoksa biz mi yeniliyoruz?İptal etmek istersek nasıl yapalım?Birde ben mobil olarak TL üzerinden alacak zannettim kartliymis boşuna TL yukledim :(

• kunduz kullanan var mi? Varsa güvenilir midir? Cevaplarınizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksizayı

Onu beleş uygulamalarda Türev vs çözebilen yok veya sağlam soruları

Hocam dediğinizi anlamadım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygulamalar hakkında bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DarkPoweR! kullanıcısına yanıt
    Zor sorular çözülmüyor tosbikte vs onu dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksizayı

Zor sorular çözülmüyor tosbikte vs onu dedim.

hocam bu nasıl peki?
  • DarkPoweR! kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım fakat özel dersten daha ucuz gibi duruyor.Fiyatlar iyiyse al bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.