Şimdi Ara

''Soru Kitapçığı Numarasını Doğru Kodladım'' bölümünü kodlamadım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
34.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer bütün bilgilerim doğru.sadece tek satırlık boşluğu doldurmadım.ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.sınavımın iptal olma riski varmı?

• İptal olmaz bence rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k3r3w

Diğer bütün bilgilerim doğru.sadece tek satırlık boşluğu doldurmadım.ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.sınavımın iptal olma riski varmı?

tek satır derken kodlaman gereken bi yer vardı onu mu unuttun ösym ilk sınavdan sonra uyardı okunmayacak dedi belki görevli öğretmenler işaretlemiştir dikkat edip şansına
  • inşallah dediğin gibi olur.dilekçe yollamaya gerek var mıdır.gerçi bugün ki sınavda hocalara sordum kontrol ediliyor dendi ama 2 sene hazırlanan biri için büyük sorun ve önümde çok önemli bir sınav daha var
  • ya bütün herşey doğru kodlandı fakat her soru kitapçığının bir numarası var onuda kodladım onun için bir alan var doğru kodladım falan diye onu unuttum
  • quote:

ya bütün herşey doğru kodlandı fakat her soru kitapçığının bir numarası var onuda kodladım onun için bir alan var doğru kodladım falan diye onu unuttum

Hocam B'nde hatırlamıyorum kodladigimi ama baya kisiye sordum sıkıntı olmaz dediler çünkü unutan çok kisi var Abbas güçlü bile köşesinde yazdı yarın osymyi arızam bakalm dilekçe derlerse dilekçe vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

quote:

ya bütün herşey doğru kodlandı fakat her soru kitapçığının bir numarası var onuda kodladım onun için bir alan var doğru kodladım falan diye onu unuttum

Hocam B'nde hatırlamıyorum kodladigimi ama baya kisiye sordum sıkıntı olmaz dediler çünkü unutan çok kisi var Abbas güçlü bile köşesinde yazdı yarın osymyi arızam bakalm dilekçe derlerse dilekçe vericem

kardeşim çok saol bende gördüm abbas güçlünün köşesinde.bi bilgin olursa burayada yazarsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gitti senin bütün sene söyleyeyim seneye hazırlanmaya başla.

şaka bir yana ösym yi arayıp konuşmalısın
  • ösym yi ara bncede
  • quote:

quote:

dostum buraya da yazarsan iyi olur sonucu biz de haber bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: m.l.k_7

ösym yi ara bncede

ah bide açsalar...
  • kardeş geçmiş olsun sınava girmedi sayılıyor
  • abi yapmayın ya
  • quote:

quote:

ösym yi ara bncede

ah bide açsalar...

mesai saatleri icinde ara 5ten once fln arayn

• Ben de unuttum ne yapacağım bilmiyorum.Kafayı yiyeceğim ya küçücük yer için 1 senemizi yerler mi ya :( :(
  • netteki rehperlik uzmanlarına msj attım bi sıkıntı olmaz dedi hepsi geçen sene işaretlemeyen birininde sınavı açıklanmış sıkıntı olmamış yinede aramakta fayda var diyolar dostlar
  • quote:

netteki rehperlik uzmanlarına msj attım bi sıkıntı olmaz dedi hepsi geçen sene işaretlemeyen birininde sınavı açıklanmış sıkıntı olmamış yinede aramakta fayda var diyolar dostlar

öyle valla doğru aramakta fayda var dediğin gibi olur inşallah allah razı olsun
  • quote:

quote:

netteki rehperlik uzmanlarına msj attım bi sıkıntı olmaz dedi hepsi geçen sene işaretlemeyen birininde sınavı açıklanmış sıkıntı olmamış yinede aramakta fayda var diyolar dostlar

öyle valla doğru aramakta fayda var dediğin gibi olur inşallah allah razı olsun

salon görevlileri dikkat edip işaretlediyse sorun yok ama işaretlemedilerse geçersiz sayılır malesef
  • quote:

quote:

ösym yi ara bncede

ah bide açsalar...

gözetmeniniz söylemedimi işaretleyin diye bize defalarca söylediler .. bence onlar tkrr kntrol ederler ama sen yinede tedbiri elden bırakma kardeşim.
  • içime benim de kurt düştü şimdi nerede vardı bölümü işaretleme kısmı.hiç hatırlamıyorum işaretleyip işaretlemediğimi

düzeltme:optik formun kopyasını indirdim inceledim sonra başlığı tekrar okudum ve yanlış anlamışım.ben bölüm(tm,mf) gibi anlamışım.bence hocan işaretlemiştir çünkü kontrol etmeleri lazım imza falan atıyor onlarda optiklere bakmışlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okd -- 17 Haziran 2012; 23:32:26 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.