Şimdi Ara

soru: formattan sonra boyut değişimi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan kullanmakta olduğum 400gb hdd mi sp2 olmayan bir xp cd si ile c bölümüne format atıp xp yüklesem bilgisayar açıldığında hdd yi 400gb olarak mı görürüm yoksa daha düşük boyutta mı? eğer düşük boyutta gözükürse sp2 kurduktan sonra görünmeyen bölüm kullanıma açılınca dosya kaybı olur mu?

cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isminivermekistemeyenkullanici -- 11 Temmuz 2007; 13:16:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oguz_ozakin

şuan kullanmakta olduğum 400gb hdd mi sp2 olmayan bir xp cd si ile c bölümüne format atıp xp yüklesem bilgisayar açıldığında hdd yi 400gb olarak mı görürüm yoksa daha düşük boyutta mı? eğer düşük boyutta gözükürse sp2 kurduktan sonra görünmeyen bölüm kullanıma açılınca dosya kaybı olur mu?

cevaplarsanız sevinirim

Arkadaşım aynı şey bendede var formattan sonra 40GB den düşük görürüsün çünkü 2 GB lik alanını sanaırım WİNDOWS dosyası kaplıyor ondanda daha düşük görüsen senin PC ne format attığın zamanlara balı eğer diyelim
    aklına esdikçe format atıyosan ozman düşer yada formatan sonra hani geçici hafıza kaybı yaşayanları aklında biraz yine bişiler kalır buda onun gibi olabilir eğer PC ne çok şeyler yüklüyosan yani kısacası her formattan son harddiskte biraz düşü fark edersin sebebide o işte ben bildiğim kadarıyla yazdom bilmem yardımcı olabildimmi olabildiysem ne mutlu bana..

• benim bahsettiğim olayyeni hdd ye xp kurduğumuz zaman 400gb olsa da sp2 yüklü olmayınca 100gb küsür gösteriyor sonradan sp2 kurunca diğer bölümü formatlıyabiliyoruz ya
    yeniden format atsam sonra xp yüklesem yine 100gb küsür mü gözükecek yoksa 400gb mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.