Şimdi Ara

Soru çözerken takıntı içten okuyamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler size büyük derdimden bahsedicem cidden trol falan değil .bir soru çözerken özellikle Türkçe bende takıntı oldu içten okumaya çalışıyorum ama sanki anlamıyor gibi hissediyorum sonra kendimi söylüyorum ve netler kötü geliyor halbuki bildiğim şeyler sırt odaklanamama yüzünden kaçıyor ve tyt düşük geliyor netler .Sizce içten okuyup anlamak için ne yapmam lazım ? Araştırdigima göre uzmanlar içten okumak lazım diyor ben de zorladıkca olmuyor odak bu sefer sınav yerine bu konuya kayıyor benim .Lütfen çözüm önerisinde bulunun cidden bıktım.Evet garip biraz ama işte durum bu.Ayrica biraz da OKB var bende galiba biraz ondan da oluyor .Ama ilaç kullanmıyorum çok ağır yok az derecede var eskiden baya vardi küçük yaşlarda .Bilmeyenler için takıntı hastalığı demek .Cevaplarını bekliyorum Kolay gelsin herkese dhli kardeşlerim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçten okuyamıyorsan soruları başka nasıl okuyorsun ki? Sesli okuyorum deme de. Sorunun içinde kitap okumak harici bir fikrim yok fakat kitabı sesli okumak da içten okumak da yararlı ama sesli okumak zaman ve dikkat kaybettirir sorular için. Okurken dudaklarını hareket ettiriyor musun bilmiyorum, eğer hareket ettiriyorsan solunum sıkıntın da olabilir.
  • Sanki sesli okuyunca daha iyi anlıyorum gibi hissediyorum .Solunum sıkıntisi yok .Bir de içimizden okurken bu iç ses olayı var bu olmalı mı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.