Şimdi Ara

soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ash charizard ın kendine itaat etmesini hangi pokemon la savaşırken sağlıyodu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellataf -- 10 Nisan 2008; 16:54:47 >

• ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKs.. -- 10 Nisan 2008; 17:06:50 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellataf -- 12 Nisan 2008; 14:54:23 >
  • sen cevabını bılıyormusun pekı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKs.. -- 10 Nisan 2008; 17:07:26 >
  • Poliwhrat'ta eski soruları herkes biliyor yeni sorukardan sormak lazım.Mesela ben sorayım Latios ve Latias'ın en büyük özelliği nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Poliwhrat'ta eski soruları herkes biliyor yeni sorukardan sormak lazım.Mesela ben sorayım Latios ve Latias'ın en büyük özelliği nedir.

İnsan kılığına girmeleri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

quote:

Poliwhrat'ta eski soruları herkes biliyor yeni sorukardan sormak lazım.Mesela ben sorayım Latios ve Latias'ın en büyük özelliği nedir.

İnsan kılığına girmeleri...

Doru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soru sor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam sadece burası soru sorma bolumu olsun soruyorum cok kolay ama
    lugıa nerde yasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKs.. -- 10 Nisan 2008; 20:49:22 >
  • Dürüst olmak gerekirse ben Lugia'nın nerde yaşadıını bilmiom ama Charizard Magmar'la savaşırken itaat ediodu ateş rozwtini aldığı bölüm
  • quote:

görünmez olmaları ve istediği şeyin kılığına girebilmeleri ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark*spiderman

tamam sadece burası soru sorma bolumu olsun soruyorum cok kolay ama
    lugıa nerde yasıyor

ates buz ve simsek adasının bulundugu denizin dibinde
  • ama jothoda ki bir bolumde farklı bir yerde yasıyordu
    yoksa roket team titanalarıda yakalardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elendil03 -- 5 Mayıs 2008; 21:16:41 >
  • Soru ash bazı rozetleri nasıl kazandı
  • kıyakla
  • Arka Sokaklardaaaa Şucun Ortasındaaa Ardında bekleyeniii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.