Şimdi Ara

SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar niye mesaj sayıları azaldı.Baktım herkesin mesaj sayısı azalmış.Bu konuda bilgsi olanlar buraya açıklasınlar!!!

• evet ya niye azaldı ne gzl ilerlemistim LÜTFEN DH YÖNETİCİLERİ SORUYU CEVAPLASIN
  • 208 mesajım vardı ya teğmendim şimdi ise onbaşı hiç memnun kalmadım

• benim 100 post kadar yükselmiş
  • Admine pm atıp bu sorunu konuşalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuRuKaFa

Admine pm atıp bu sorunu konuşalım

katılıyorum
  • çok büyük karışıklık var bazı üyelerin mesaj sayısı sabit kalmış bazılarının azalmış bazılarının ise 500 mesaj artmış ya siztemde çok büyük karışıklık var galiba
  • yok hocam eskiden dizi bölümü sayılıyodu.sabah sayılmaması kararı alındı ve düştü.öğlende ise eskiden sayılmayan müzik bölümü ve buna ek olarak sabah post sayımı kaldırılan dizi bölümünde post sayılma kararı alınmış.bu yüzden çoğu kişinin arttı
  • Post önemli değildir.Önemli olan konuşma şekliniz,saygınızdır.

Ayrıca benim yaklaşık olaraktan bi 300 mesaj artmış.Yarbay olmuşum.
  • İyide nasıl olur benim düştü bidaha çıkmadı ayrıca müzik bölümüne hiç yazı yazmadım dizi bölümüne ise 2 mesaj faln yazdım nası oluyoda 200 msj düşüo biri açıklasın yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maskelikevin

İyide nasıl olur benim düştü bidaha çıkmadı ayrıca müzik bölümüne hiç yazı yazmadım dizi bölümüne ise 2 mesaj faln yazdım nası oluyoda 200 msj düşüo biri açıklasın yani

yalnız dizi değil sinema kitap fanal o forum.eskşden orda tek müzik sayılmazdı.sabah hiçbiri sayılmaz oldu doğal olarak düştü.öğlen hepsi sayılır oldu (müzik dahil) o yüzden ilk halinden daha da fazla oldu (ki benim öle)

• Ya benim msjların yüzde 90 ı flash oyunda!!! flash oyundaki mesajlar sayılmıo mu???Ayrıca hepsi sayılır olduysa benim niye aartmadı tekrar!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 27 Ağustos 2007; 21:45:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maskelikevin

Ya benim msjların yüzde 90 ı flash oyunda!!! flash oyundaki mesajlar sayılmıo mu???

bu arada onlarda sanırım gümbürtüye gitmiş.ben takılmıyodum eskiden sayılıyomuydu bilmiyorum ama.şuan sayılmıyor
  • hayret bişey ya ne die saymıolarki.Kesinlikle KINIYORUM

• pardon yeri deil ama screenshot nası yapılıo ve çekilmiş resme nası ulaşılıo lütfen yardım

• quote:

Orjinalden alıntı: stonemert

pardon yeri deil ama screenshot nası yapılıo ve çekilmiş resme nası ulaşılıo lütfen yardım

aynen şöle klavyede prtscn(printscreen) tuşu vardır.ona basarsan ss almış olursun.sonra painti açıp düzen yapıştır dersen ss karşına çıkıyor

• Aşırı derecede post kasıldığı için kapatıldı. Açılmayacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.