Şimdi Ara

ŞOOK SAGEM MY700x+ sh1 bluetoth KULAKLIK 150 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aşağıdaki eğitici ve öğretici mesajlar artacağı için İçeriği sildim.

ürünü değerlendirmek isteyen arkadaşlar gittgidiyor.com temin edebilirler

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxxy -- 2 Nisan 2009; 0:14:35 >

• telefonu 30tl ye satıyorsunuz yani
    gerçekten şu kriz zamanlarında vatandaşa kendinizden feragat edip zarar edip telefonlandırdığınız için çok teşekkür ederim.
    wi-fi yokmuydu?
    tüh...

Bu arada verdiğiniz profilde neden bu telefon veya başka telefon hakkında herhangi bir yorum yok?
    GG de bu telefonu neden satmıyorsunuz?

Bedava versen almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athlon2800 -- 1 Nisan 2009; 11:03:24 >
  • Dostum Normalde telefon satmıyorum bir alacağımızı tahsil edemedik ve bu cihazlardan 700 tane aldık karşılığında daha yeni başladık toptan parakende eritmeye çalışacağım.

verdiğim linkte e-ticarette ki dürüstlüğümüzün göz önünde olması içindi birçok arkadaş olayı anlamıştır zaten.

eğer rahatsız olduğun başka bir şey daha olursa yaz ben cevaplarım

Bedava versen almam gibi (BAN) yorumlara yazarak emeğimizi hırpalamamanı rica ederim.
  • Tepki çekmeniz normal. Ben yeni üye olduğum halde bu konuda satış ilanı açılmaması gerektiğini biliyorum.
    Onun için ayrı konu var. Ben GG de satışda yaptım. 50 x 1 liralık ürün satarak %100 olumlu yoruma ulaşabilirsiniz.
    Eğer malınız sağlam ise, burada bu soruyu sorana ordanda satarım ama ordan satarsam %10 komisyon alırlar, razı iseniz 170 T.L ye ordand a satabilirim demelisiniz

• Arkadaşlar değerlendirmek isteyen arkadaşlara bir forum başlığı açtım burdan duyurumu yaptım

Gittigidiyor u kullanmayan arkadaşlarımızı burdan bilgilendirdim

ve dileyen olursa oraya yönlendirdim.

ayrıca ürünü gittigidiyordada satıyorum

VE DONANIM HABER KULLANICILARININDA BİLGİSİ OLMASINI İSTEDİM

Eğitici ve öğretici mesajlarınızı dinlemek için değil

BAŞLIK : SAGEM MY700X Değilmi bu konuyla alakan yoksa burayı tıklamassan sana sorun yaratmaz.

ha bide tıklayıp karalayıcı mesajlar yazarsan o zaman problem sende Ya işsiz evde oturuyorsun saracak

yer arıyorsundur yada başka bir problemin vardır.
  • Öncelikle ban dememin sebebini açıklayayım:
    Verdiğiniz linkde bu ürünün önce satışını yapıp bu satış sonucu müşteri memnuniyetleri belirtilmiş olsaydı,
    150 tl lik Telefon yanında verilen kulaklığın fiyatı 130 tl denilmeseydi bi problem olmayacaktı.
    Telefonu tanıtmanız, satmak istemeniz bizi rahatsız etmez tam tersine foruma hizmet etmiş olursunuz.
    Ürünün resmini özelliklerini kaldırmanıza hiç gerek yok, yapmanız gereken yorumlara yönlendiren linki birkaç yorum alana kadar ertelemeniz ve kulaklık fiyatını abartmamanız.
    Bunları yapsaydınız özür dileyecektim ama özür dilememi gerektirecek bi adım atmamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athlon2800 -- 3 Nisan 2009; 13:08:58 >
  • değerli kullanıcı google a sh1 kulaklık yazıp türkiyede olmayan bu kulaklığın fiyatını öğrenebilirsiniz

saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.